Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yeni Kurallar
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Oyun hakkında sorular
s3hzade
51. maç %30 kesinti
52. maç %40 kesinti
53. maç %50 kesinti
59. maç %60 kesinti
60. maç %70 kesinti
70. maç %80 kesinti
80. maç %90 kesinti
HL1907
Bu oyunu en iyi online menajerlik oyunu olarak görmemde ki nedenler gerçek hayatla birebir bağlantısının daha fazla olmasındandı. Ancak son dönemde değişen kuralların gerçek hayatla uzaktan yakından alakası bulunmamakta.

Örneğin elbette her sene daha fazla maç yapan takımın tribün gelirleri daha fazla olacaktır, olmalıdırda. Ancak yeni düzen gereği bizim tribün gelirlerimiz ciddi oranda düşmektedir. Bir taraftan almak işin kolay tarafıdır, bu durumda aslında yapılması gereken stad genişletme maliyetlerinin düşürülmesi olmalıdır.

Diğer yandan 50 maç kuralı ile beraber oyuncuların gelişimleri konusunda da ciddi sıkıntılar başgösterecektir ve elbette bu bir online oyunsa daha fazla online olan oyuncular daha başarılı olacaktır. Ve bu oyuncular ve yetiştirdikleri futbolcular sayesinde bu oyun ayakta kalırken bu arkadaşların oyuncu yetiştirmesini zorlaştırmak da ayrı bir adaletsizliktir.

Kısacası benim düşüncem bu oyun gerçeklerle giderek arasında ki mesafeyi açmıştır. ne vip almanın ne bonusların ne de kampların bir esprisinin kalmadığı da ortadadır.
BJK 1903
Eğer bu 50 maç sınırı oyuncuların gelişimi için kalkmazsa tahminim dünya kupası maçları bittiğinde kupaların pek çoğu boş kalacaktır ,ayrıca yeni kuralların oyuncuların değerini arttıracağıbazı kişilerin bilmesi ve piyasadaki yaşlı oyuncuları toplaması(içinde EXP bulunan )ilginçtir satışa koyduğum oyuncuların içinde exp olup olmadığı konusunda mesajlar geldi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.