![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rfndryl |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 14 Joined: 28-June 10 Member No.: 4,104 ![]() |
Vıp indirimi isteyen arkadaşlar lütfen forumun altına Vıp indirimi istiyoruz diye yazsın. Uzun zamandır olmayan bu indirimin zamanının geldiğini düşünüyorum. Peki siz? |
hesaplutfen |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 8-August 10 Member No.: 4,613 ![]() |
İNDİRİM
|
rfndryl |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 14 Joined: 28-June 10 Member No.: 4,104 ![]() |
Oyunu bırakacam yaw
booster ler orada vıp indirimini bekleye bekleye çürüdüler şu sıralar indirim olmazsa oyunu bırakma kararı aldım. |
nngren |
![]() ![]()
|
![]() Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 20 Joined: 28-June 10 From: izmir Member No.: 4,111 ![]() |
01.07.2010 15:40
VİP Kampanyası/ Quiz Merhaba 11x11 hayranları, ************************************************************** 10.06.2010 16:23 Dünya Kupası etkinlikleri Merhaba 11x11 ailesi, yarın (11 haziran) Güney Afrikada ki Dünya Kupası başlayacak. Bu vesileyle birçok etkinliklerle buluşacaksınız. VİP – Kampanyası ve Exp – Bonusu Cuma sabahından (11 haziran) pazar akşamına kadar (13 haziran) VİP fiyatlarında indirim yapılacaktır. Kampanya boyunca bütün VİP sınıflarını 50% fiyatına alabileceksiniz. bugün 14.08.2010 kısaca son 2 ayda 2 defa vip indirimi olmuş ![]() -------------------- ![]() |
rfndryl |
![]()
|
|
nngren |
![]()
|
![]() Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 20 Joined: 28-June 10 From: izmir Member No.: 4,111 ![]() |
ben vıp indirimi olmuyor demedim. sadece isteyenler destek versin dedim. Anlayışınız için teşekkürler... ![]() Uzun zamandır olmayan bu indirimin zamanının geldiğini düşünüyorum. Peki siz? vip indirimini herhalde her kez ister ama 11x11 tarihinde olmadığı kadar sıklıkla vip indirimi oldu geçen 2 ayda ![]() ben 1 yıldır rus servırındada oynayan bir kullanıcı olarak orada 1 senedir 1 defa olsun vip indirimini daha görmedim ![]() -------------------- ![]() |
rfndryl |
![]()
|
nngren bak dostum ;
uzunluk kavramı göreceli bir kavramdır. Bir düşünceyi ya da kavramı daha anlaşılır hale getirmek için onu başka bir düşünce ya da kavramla herhangi bir yönden değerlendirmeye karşılaştırma denir. Karşılaştırma, ortak ya da farklı yönlerden yapılabilir. Örneğin “Ahmet’in boyu Ali'den uzundur.” cümlesinde Ahmet ve Ali boyları yönünden karşılaştırılmışlardır. Bu mutlak bir şekilde belli. Yani yorum yapılamaz. Bizim konuştuğumuz olay ise kişiden kişiye değişir. Geçen zamanı sen kısa olarak olarak görüyorsun fakat. Ben bir çok 11x11 oyuncusu gibi uzun görüyorum. DOSTUM KİMİNLE KONUŞTUĞUNU ( SENİN TARTIŞMA ZEMİNİ İSTEMENE RAĞMEN ) İYİ BİL. BEN BU KONULARI ÖĞRENCİLERİME ANLATIYORUM. BU KONU İSE İLKÖĞRETİM 1. SINIF KONUSU. |
nngren |
![]()
|
amacım hiç kimseyle tartışmak değildir çok uzun zamandır demişin sadece düşüncemi dile getirdim.
Seni küçük düşürücü bir sözüm veya davranışımda olmadı,sana en küçük hakaret veya hakaret anlamına gelebilecek sözüm dahi olmadı 1 nci sınıfındaki öğrencilerine bir ara bu konularda bende ders vermek isterim uygun görürsen iyi günler... -------------------- ![]() |
rfndryl |
![]()
|
Vıp indirimi isteyen arkadaşlar lütfen forumun altına Vıp indirimi istiyoruz diye yazsın. Uzun zamandır olmayan bu indirimin zamanının geldiğini düşünüyorum. Peki siz? KİMSEYLE TARTIŞIP CEZA ALMAK İSTEMİYORUM. SADECE BU KONUDA YAZARSANIZ SEVİNİRİM. AYRICA SADECE İLKÖĞRETİM 1. SINIFLARA DERS VERMİYORUM. ![]() |
nngren |
![]()
|
her sınıf benim için uygundur bir yönden öğrenirken bir yönden eksik kalmasınlar
![]() -------------------- ![]() |
rfndryl |
![]()
|
nngren
![]() |
6-7 Yetenekler |
![]()
|
![]() Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 12 Joined: 15-July 10 Member No.: 4,359 ![]() |
nngren ![]() Ben de Vip İndiriminden Yanayım Rus Serverinde Vip olmasına Gerek yok onların zaten 4milyona yaklaşan bir kullanıcısı sayısı var. Türkiye de bu sayıyıa ulaşılması için çok inidirm ve yenilikler sağlanması lazım .Destek Veriyorum İNDİRİM.. ![]() -------------------- Kayıp Ülkemde Konuştu Şimdi Susan Yalnızlığım
|
zendokai |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 9-August 10 Member No.: 4,642 ![]() |
indirimm istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
edremit fc |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 27-February 10 Member No.: 2,457 ![]() |
YA YETER ARTIK VİP İNDİRİMİ YAPSANIZ ÖLÜRMÜSÜNÜZ YA ALT TARAFI OYUN NE PARA TUZAĞIYLA DOLU YA O KADAR EMEK VERDİM BOŞUNAMI ADAM GİBİ Bİ VİP İNDİRİMİ YAPSANIZ ÖLÜRMÜSÜNÜZ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ardaturan |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 15-August 10 Member No.: 4,689 ![]() |
ŞİMDİ GEÇEN 2 AYDAKİ İNDİRİMLERİ BİLMEM AMA BEN DAHA YENİ ÜYEYİM GEÇEN AYLARDA YOKTUM İNDİRİM DE OLSAYDIM VİP 2 VEYA 3 EN AZINDAN OLURDUM ŞİMDİ SİTENİN ÇOKMU KARI VAR SANKİ BİZİM BOOSTER ALMAMAMIZDAN...
İNDİRİM YAPSALAR BOOSTER SATACAKLAR BİZİM OLDUĞU KADAR ONLARIN DA KARINA... İNSANLARIN OYUNDAN ZEVK ALMASINI İSTİYORSANIZ ÖDÜNLERİNİZ OLMALIDIR GEREKİRSE AYDA 2 KERE YAPARSINIZ |
SfcCross007 |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 5-August 10 Member No.: 4,589 ![]() |
VİP İNDİRİMİ İSTİYORUZZZZZZZZZZZ VİP 3 ÜN 1 AYLIĞI 30 DEĞİL 10 OLSUN :-D SADECE 2 GÜNE MAHSUS NASIL OLUR SÜPER OLMAZMI YÖNETİM YÖNETİM DUY SESİMİZİ İŞTE BU TÜRKLERİN AYAK SESLERİ
|
BeepBeepImaJeep |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 21-May 10 Member No.: 3,564 ![]() |
amacım hiç kimseyle tartışmak değildir çok uzun zamandır demişin sadece düşüncemi dile getirdim. Seni küçük düşürücü bir sözüm veya davranışımda olmadı,sana en küçük hakaret veya hakaret anlamına gelebilecek sözüm dahi olmadı 1 nci sınıfındaki öğrencilerine bir ara bu konularda bende ders vermek isterim uygun görürsen iyi günler... alismis kudurmustan beterdir, son iki ayda cok yapip alistirdiysan bundan sonrada yapicaksin yoksa tepki alirsin. fazla bulanlar ne hedefliyosunuz burda cok yapildi daha yapilmasin diyerek merak ediyorum? istemiyosan sen faydalanmassin, gelip burda ahkam kesme. |
Like |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
1 aydır indirim bekliyodum ama olmayınca mecbur almak zorunda kaldık.
![]() -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 03:51 AM |