![]() |
![]() ![]() |
![]() |
YamuKraL |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 9-October 09 Member No.: 782 ![]() |
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere bazı üyeler 5. seviye ulaşmış ve bu yüzden Futbol Birliği kurabileceklerdir. Kurulacak birliğin ismi hakkında sizlere de danışalım dedik. Eğer önerileriniz ve birliğin ismi olmasını istediğiniz isimler varsa buraya yazabilirsiniz. Birliği kuracak olan arkadaşta burdaki isimlerden birini beğenip birliğine koyabilir. Haydi ! Görelim önerilerinizi..
Bu konunun amacı birlik kuracak kişiye isim konusunda yardımcı olmaktır.. Lütfen, önerileriniz mantık ve ahlak sınırları içerisinde yapınız.! |
kefal |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 14-October 09 Member No.: 855 ![]() |
antik kuntik zopalı ve zopasızlar birliği
bu gezegenden olmayanlar birliği bi ayağı çukurda, gözü toprağa bakanlar birliği "adam sende eskiden birlik mi varmış"cılar birliği asla es geçmeyenler birliği acıkmış bir vampir birliği için çok acele kan aranıyorcular birliği aslen dudak tiryakisi olup, dudak bulamadığı zamanlarda sigara içenler birliği twELF birliği te be trakyalılar birliği beyav anti parantez birliği (ki aslı antr patantezdir) lapin ve sazanlar birliği siz herhangi bir birlik kurun, biz hemen onun antisini kurarızcılar birliği sinem, ata, semra hanım ve bilimum televizyon zarzavatları fanatikleri birliği işin espirisi ![]() TSF- Turkey soccer federation ama dersenizki biz TÜRKÇE isim koyacaz O zaman bize yakışanı TFF- Türkiye Futbol Federasyonu Yada AKB-Anadolu Klüpler Birliği |
mehmetsahin |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 15-October 09 Member No.: 857 ![]() |
the elite!!
|
penquin |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 10-October 09 Member No.: 796 ![]() |
Kurulacak birlik Türk birliği olacağına göre Türkçe bir isim olması ve TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) gibi bir ismi bende uygun görüyorum...
Teşekkürler.. |
belaromeo |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 51 Joined: 28-September 09 Member No.: 616 ![]() |
|
Sarp |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
kral_xXx |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 16-October 09 Member No.: 875 ![]() |
|
absolutshut |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 16-October 09 Member No.: 877 ![]() |
DISTURBED
|
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
AY YILDIZLILAR ........ TÜRKLER.......TÜRK BİRLİĞİ.......TÜRK GÜCÜ....
logosuda dönen ay yıldız ..... ayrıca isim kesinlikle TÜRKÇE olmalı.... ben yaparsam içinde MANYAK geçmesi şart... ![]() Yeni gördük konuyu bir akıllı açmış konuyu nereye.... Açıldığını biliyorum ama bakıyorum bakıyorum yok ..... Kaydırma çubuğu geliyor sayfa büyüyor foruma basınca görmeden direk her zamanki bölüme giriyoruz... Sarp gör bunları hala beni moderatör yapmadın.....Yapmamakta hala inat ediyorsun.... -------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
absolutshut |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 16-October 09 Member No.: 877 ![]() |
hatta DISTURBED TURKS
![]() |
Black_Widow |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 17-September 09 Member No.: 431 ![]() |
[color=#FF0000]arkadaşlar bence TFF yi yabancılar bilmez ama FATİH SULTAN MEHMET i iyi bilirler o yüzden birliğin ismi bence FATİH'İN ASKERLERİ olsun ne dersiniz [color=#FF0000]
|
ronalbinko |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 16-October 09 Member No.: 878 ![]() |
Arkadaşlar bence Birliğin ismini AnkeBuT Koyun Düzgünce Yazarsınız Şekil olur Yanına da Örümcek Resmi Koyun Ama siz Bilirsiniz Yinede Benden Bir :Öneri Şimdiden Birliğinize Başarılar
|
CoRoManT |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 7 Joined: 17-September 09 Member No.: 426 ![]() |
bencede resmi bir kurulusun adı olması sakıncalı olabilir
buraya gelen butun teklifleri degerlendirecegiz |
//forum.11x11.com target=_blank>our forum |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 13 Joined: 15-October 09 Member No.: 859 ![]() |
ÇILGIN TÜRKLER COK UYGUN BENCE İSMİ YABANCI YAZARAKTA KURABİLİRİZ
|
belaromeo |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 51 Joined: 28-September 09 Member No.: 616 ![]() |
Black arkadaşımız haklı TFF vs.. isimleri kimse bilmez
Rakimiz yabancılar olduğu için biraz gösterişli bir isim olmalı Fatih in askerleri Fatih Sultan Mehmet Since1453 Osmanl-i Devleti Osmangazi - 1299 Ya da Türk lüğü ön planda tutacak isimler Türk ile başlayan her isim olabilir |
penquin |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 10-October 09 Member No.: 796 ![]() |
Peki o zaman
FSM ( Fatih Sultan Mehmet ) Ottoman Empire - Sice 1453 bunlar olabilir... |
belaromeo |
![]()
|
bir anket yapın bunları koyun oylayalım o zaman çok oy alanı kullanalım
|
Black_Widow |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 17-September 09 Member No.: 431 ![]() |
[b]hem arkadaşlar yabanclardan FATİH S.M i bilmeyenler wardır belki (sanmıyorum ama) eğer bilmeyen warsa biz türkler o yabancıları yendikçe merak edecekler bizi sürekli yenen türkler acaba neden bu ismi koymuş diye araştıracaklar kimdir bu FATİH S.M o açıdanda bu isim uygun olabilir
![]() ![]() |
penquin |
![]()
|
[b]hem arkadaşlar yabanclardan FATİH S.M i bilmeyenler wardır belki (sanmıyorum ama) eğer bilmeyen warsa biz türkler o yabancıları yendikçe merak edecekler bizi sürekli yenen türkler acaba neden bu ismi koymuş diye araştıracaklar kimdir bu FATİH S.M o açıdanda bu isim uygun olabilir ![]() ![]() Bilmediklerini sanmıyorum (: HEm FSM (Fatih Sultan Mehmet) Şekilde yazacağımız için açıkça görecekler (: |
belaromeo |
![]()
|
hangi hıristiyan bilmez ki Fatih Sultan ı ?
Onların 2 ölümsüz kahramanı var Biri istanbul u ellerinden alan Fatih Sultan Mehmet Diğeri KUDÜS ü fet eden Selahhatin EYYUBİ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 07:54 AM |