![]() |
![]() |
Xcellency |
![]()
|
Moderatör ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 91 Joined: 16-September 09 From: Ankara Member No.: 405 ![]() |
Arkadaşlar sohbetin kapalı oldugu zamanlarda burada toplanalım.
Herşeye ragmen sohbetimiz bozulmasın, keyifli gunler dilerim.... Herkese HOSGELDİNİZ demek istiyorum simdiden... |
![]() ![]() |
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
forumda da ne sohbet olur ama
![]() selamlar ve selam verenlerede aleyküm selam ![]() -------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
Xcellency |
![]()
|
Moderatör ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 91 Joined: 16-September 09 From: Ankara Member No.: 405 ![]() |
![]() Diger oyunlardan biliyorum forum sohbetlerini:) Hosgeldin:) Sefalar getirdin:) ![]() Diger oyunlardan biliyorum forum sohbetlerini:) Hosgeldin:) Sefalar getirdin:) |
Sarp |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Günaydın!
![]() Kimse yok mu? Herkes uyuyor galiba. Ee ne de olsa haftasonu. ![]() |
Jam |
![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 129 Joined: 14-October 09 Member No.: 846 ![]() |
Selam, günaydın. Uyanın arkadaşlar maç yapalım.
![]() -------------------- |
belaromeo |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 51 Joined: 28-September 09 Member No.: 616 ![]() |
Günaydın arkadaşlar klasik soru bilin bakalım ne ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th October 2025 - 10:46 PM |