![]() |
![]() |
daniel |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 2-March 10 Member No.: 2,500 ![]() |
Yeni Başlayanlar İçin oyun çok zor geliyor ve hemen bırakıyorlar.Ben knight online oynadım o da zor bi oyundu ona rağmen baya bir zorlandım.Zaten zor oyunları severim.Ama gerçekten yeni başlayanlar çok zorlanıyor.Yeni Başlayanlar için oyuna bir kılavuz gibi birşey lazım.Otomatik mesaj olabilir mesela.
|
![]() ![]() |
mechul79 |
![]()
|
Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 105 Joined: 21-October 09 Member No.: 957 ![]() |
Yeni baslayanlar icin forumda oldukca bilgi bulunmakta.Sohbette de yardımcı olabılecek sureklı gorevlı modlar bulunmakta.Forum lınklerını ınceleyıp resımlı anlatımlardan yararlanılabılır.İyi oyunlar.
|
daniel |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 2-March 10 Member No.: 2,500 ![]() |
Yeni baslayanlar icin forumda oldukca bilgi bulunmakta.Sohbette de yardımcı olabılecek sureklı gorevlı modlar bulunmakta.Forum lınklerını ınceleyıp resımlı anlatımlardan yararlanılabılır.İyi oyunlar. tmm doğru sölüyosun ama adamlar 3 lvl oluyo daha antrenmandan oyuncu geliştirmeyi bilmiyorlar. Bunları aşmak lazım onu söylüyorum |
shertex |
![]()
|
Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 220 Joined: 21-November 09 Member No.: 1,395 ![]() |
Oyuncuların nasıl geliştirileceğide forumda resimli anlatımlarla mevcut.Bunun dışında kuzey odasında takıldıkları yerleri sorarlarsa cevap verecek en az 5 kişi çıkacaktır
![]() |
slowen |
![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 108 Joined: 8-April 10 Member No.: 3,026 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th October 2025 - 12:58 AM |