![]() |
![]() |
HollyShit |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 41 Joined: 28-December 09 Member No.: 1,774 ![]() |
![]() az once oynadıgım turnuwa grup tablosu adam benim maça cıktı berabere kaldık diğer 2 maça cıkmadı gruptan cıkamadık warmı bole bi olay adamların oyun arsıwınden bakabılırsınız |
![]() ![]() |
Jam |
![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 129 Joined: 14-October 09 Member No.: 846 ![]() |
Evet seninle berabere kalmış, daha sonra oyundan düşerek son iki maçını hükmen yenilmiş. Bu sana karşı kasıtlı yapılmış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Belki interneti koptu, belki çok acil bir işi çıktı ve maça girmedi. O maçtan tam 1 saat sonra tekrardan oyuna girmiş. Bunda iyice çığırından çıktı diye adledilecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Aynı durum bir çok kez benimde başıma geldi. Hatta bir seferinde bende ilk maça çıkmış, ardından sonraki maçlara çıkamamıştım. Bu tarz durumlarda bu kadar abartmamak gerektiğini düşünüyorum.
-------------------- |
HollyShit |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 41 Joined: 28-December 09 Member No.: 1,774 ![]() |
Evet seninle berabere kalmış, daha sonra oyundan düşerek son iki maçını hükmen yenilmiş. Bu sana karşı kasıtlı yapılmış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Belki interneti koptu, belki çok acil bir işi çıktı ve maça girmedi. O maçtan tam 1 saat sonra tekrardan oyuna girmiş. Bunda iyice çığırından çıktı diye adledilecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Aynı durum bir çok kez benimde başıma geldi. Hatta bir seferinde bende ilk maça çıkmış, ardından sonraki maçlara çıkamamıştım. Bu tarz durumlarda bu kadar abartmamak gerektiğini düşünüyorum. benım mactan hemen sora offlıne oldu ... işi cıkmıs olabılır benım macada gondermesın ozaman ... girmesin turnuwaya ... kımbılır kac kere aynı sey oldu benım maca cıkıyolar sorakı maclara cıkmıolar |
slowen |
![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 108 Joined: 8-April 10 Member No.: 3,026 ![]() |
HollyShit, Jam'a katılıyorum. Bana da çok oldu. Çok sinir bozucu ama bu da oyunun bir parçası..
|
HollyShit |
![]()
|
çok sinirlenmiştim konu çöpe gdebilir mod arkadaslardan rica ediorm
![]() |
slowen |
![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 108 Joined: 8-April 10 Member No.: 3,026 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Coolness |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 19-April 10 Member No.: 3,152 ![]() |
Jam'e bende katılıyorum
![]() |
HollyShit |
![]()
|
katılın katılın hepiniz katılın 1 ay onceki konu
![]() |
KarTal_35 |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 15-April 10 Member No.: 3,104 ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th October 2025 - 04:01 PM |