![]() |
![]() |
VonHipelLindau |
![]()
|
![]() Rookie ![]() Group: Members Posts: 9 Joined: 19-September 09 Member No.: 462 ![]() |
ya arkadaslar benım stad 100 kısılık dı su an 800 gelırler 25 den 36 ya cıktı ... cok az gıbı gorunuyor verdıgımız paraya oranla...
Kaybettıgımız ya da berabere kaldıgımız maclarda seyırcı gelırı alabılıyor muyuz ? Stadla ılgılı bıldıgınız seylerı de eklersenız sevınırım ... saygılarımızla... -------------------- Yesterday is history, Tomorrow is mystery; but Today is gift....
|
![]() ![]() |
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
forumu biraz daha bak.
stad geliri tam doluysa gelen kisinin %10 kadardır. Ek şeyler yapılınca gelirler artıyor.Daha yapamadığım için onu bilmiyorum. http://forum.11x11.com/index.php?showtopic=432 <<<burada soru sorma ama. -------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
VonHipelLindau |
![]()
|
![]() Rookie ![]() Group: Members Posts: 9 Joined: 19-September 09 Member No.: 462 ![]() |
dıkkat edersen hep yenı baslık acdım forum karmasası olmasın dıye ... temız kullanmaya calısıyorum forumu orada yazmadım ondan ...
bu arada tum cvplar ve ayırıdıgınız vakıt ıcın tskkrler ![]() -------------------- Yesterday is history, Tomorrow is mystery; but Today is gift....
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 05:48 PM |