![]() |
![]() |
lirix04 |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 10-May 10 Member No.: 3,424 ![]() |
Öncelikle sorunumu dile getirmeden önce oyun hakkında şunu söylemek isterim. İlk başlangıçta çok istekli olarak başladım bu oyunu oynamaya daha sonra iyice alıştım ve zevk alarak oynadım ve oynuyordumi. Fakat oyunda bir sürü anlamsız değişiklik olunca artık oyun can sıkıntısı vermeye başladı. En can sıkıntısı olayda bütün bölgelerin kupalarda yer alması. Biz kendi bölgemiz de kupaya katılamaz olduk. Bunun için VİP üye olunmasını adeta zorunlu hale getirilmiş gibi oldu. Ona da tamam dedik ve oynadık. Oynuyoruz. Ama şu koşulda VİP sahibi olmak için bir maddi külfetin altına girilmeden oyunu oynanmayacağı anlaşıldı. Türkiye koşullarında ben açıkçası çıkıp 1 ERUA BOOSTER alamam.
Buna çözüm olarak arkadaşlarımızı oyuna davet ederek onalrın kazandığı maç sayısına göre BOOSTER kazanıp VİP almak olacaktı. Fakat artık o da olmuyor. İki keredir alacağım HEDİYE BOOSTERLAR iptal oluyor. Fakat bu en son alacağım hediye booster da iptal olunca iyice sinirlendim. Çünkü bu hesaptan daha önce ilk 50 galibiyet için 5 booster almıştım AMA ŞİMDİ 150 GALİBİYET OLUNCA ALAMADIM VE ARTIK OYUNU BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÜZÜLEREK. Böyle bir oyunu hazırlayanları kutluyorum gerçekten çok ama çok güzel bir oyun du benim için. Daha çok gelişir umarım. Sonuç olarak neden böyle bir uygulama yapıldığını bana söyler misiniz? Ben bi mantık bulamadım... Saygılar.. |
![]() ![]() |
sembek |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 10-May 10 Member No.: 3,421 ![]() |
bunu "Ana Sayfa"da "Destek" bölümünden eğer geçerli bir sebebin varsa iletseydin, sorun yaşamazdın. bende davet ettiğim bir arkadaşımla aynı internet cafeden aynı anda girdik. bana da oldu sorunumu halletim. bence o kadar atar tutar yapmana gerek yok. zaten davetli kullanıcı ekranındada belirtiyor. aynı ip'den girilirse iptal edilir diye.
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 05:37 PM |