![]() |
![]() |
czhem |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Banned Posts: 11 Joined: 20-May 10 Member No.: 3,539 ![]() |
![]() Şikayetçi bile olamıyoruz ![]() Şimdide Konu silinip ortadan kalkıcak ve hersey örtbas olcak ![]() yarım saat içinde 300 yakın konu görüntülenmiş ve 17 cevap verilmiştir .. Syafa Tam olarak silindi. |
![]() ![]() |
Jam |
![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 129 Joined: 14-October 09 Member No.: 846 ![]() |
Selam. Dün gece ki konuya mesaj yazamadım, silinmiş. Gösterdiğin resimlerde ben hiç bir şey görememiştim, aksine senin arkadaşın özelden seni uyarıyordu. Böyle gidersen kırmızı göreceksin diye. O anda yaptığın şeyleri arkadaşın bile görüp seni uyarıyorken, sen neyi göremiyorsun ? Hakkımızı arayamayacak mıyız diyorsun, burası forum ve sohbet bölümü. Hakkını aramak için yanlış yerde olduğunu düşünüyorum. Hakkını aramak istesen buraya konu açmak yerine desteğe mesaj gönderirdin, buraya herkesi toplamaya çalışıp modları karalamaya çalışmazdın. Yapmak istediklerini az çok görebiliyoruz.
![]() Eğer bu bir oyunsa ve eğlence için oynuyorsak bu yaptığınız hiç yakışık almıyor. -------------------- |
czhem |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Banned Posts: 11 Joined: 20-May 10 Member No.: 3,539 ![]() |
Selam. Dün gece ki konuya mesaj yazamadım, silinmiş. Gösterdiğin resimlerde ben hiç bir şey görememiştim, aksine senin arkadaşın özelden seni uyarıyordu. Böyle gidersen kırmızı göreceksin diye. O anda yaptığın şeyleri arkadaşın bile görüp seni uyarıyorken, sen neyi göremiyorsun ? Hakkımızı arayamayacak mıyız diyorsun, burası forum ve sohbet bölümü. Hakkını aramak için yanlış yerde olduğunu düşünüyorum. Hakkını aramak istesen buraya konu açmak yerine desteğe mesaj gönderirdin, buraya herkesi toplamaya çalışıp modları karalamaya çalışmazdın. Yapmak istediklerini az çok görebiliyoruz. ![]() Eğer bu bir oyunsa ve eğlence için oynuyorsak bu yaptığınız hiç yakışık almıyor. bunların yazmamın hepsının bi sebebi var istersen sana silinmiş olan forum baslıgını görderebilirim yada sen bnu arsive den bulup okuyabilirsin. bence bu baslıgıda kilit yada kapatalım artık |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th October 2025 - 10:23 AM |