IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Gördünüğünüz gibi, Bakınız Şikayetciyim konusuna Anlarsınız Herşeyi
czhem
post May 20 2010, 11:31 PM
Post #1

Amateur
**

Group: Banned
Member No.: 3,539

smile.gif

Şikayetçi bile olamıyoruz smile.gif

Şimdide Konu silinip ortadan kalkıcak ve hersey örtbas olcak smile.gif

yarım saat içinde 300 yakın konu görüntülenmiş ve 17 cevap verilmiştir ..

Syafa Tam olarak silindi.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
Replies
Jam
post May 21 2010, 07:33 AM
Post #2

Professional

Group: Members
Member No.: 846

Selam. Dün gece ki konuya mesaj yazamadım, silinmiş. Gösterdiğin resimlerde ben hiç bir şey görememiştim, aksine senin arkadaşın özelden seni uyarıyordu. Böyle gidersen kırmızı göreceksin diye. O anda yaptığın şeyleri arkadaşın bile görüp seni uyarıyorken, sen neyi göremiyorsun ? Hakkımızı arayamayacak mıyız diyorsun, burası forum ve sohbet bölümü. Hakkını aramak için yanlış yerde olduğunu düşünüyorum. Hakkını aramak istesen buraya konu açmak yerine desteğe mesaj gönderirdin, buraya herkesi toplamaya çalışıp modları karalamaya çalışmazdın. Yapmak istediklerini az çok görebiliyoruz. smile.gif Ayrıca bu şekilde yaklaşımların sana ceza olarak dönebilir. Çünkü geçmiştede aynısı yaşanmıştı. Bakınız: Multihunter isimli kullanıcı.

Eğer bu bir oyunsa ve eğlence için oynuyorsak bu yaptığınız hiç yakışık almıyor.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
czhem
post May 21 2010, 10:03 AM
Post #3

Amateur
**

Group: Banned
Member No.: 3,539

ALINTI(Jam @ May 21 2010, 07:33 AM) *

Selam. Dün gece ki konuya mesaj yazamadım, silinmiş. Gösterdiğin resimlerde ben hiç bir şey görememiştim, aksine senin arkadaşın özelden seni uyarıyordu. Böyle gidersen kırmızı göreceksin diye. O anda yaptığın şeyleri arkadaşın bile görüp seni uyarıyorken, sen neyi göremiyorsun ? Hakkımızı arayamayacak mıyız diyorsun, burası forum ve sohbet bölümü. Hakkını aramak için yanlış yerde olduğunu düşünüyorum. Hakkını aramak istesen buraya konu açmak yerine desteğe mesaj gönderirdin, buraya herkesi toplamaya çalışıp modları karalamaya çalışmazdın. Yapmak istediklerini az çok görebiliyoruz. smile.gif Ayrıca bu şekilde yaklaşımların sana ceza olarak dönebilir. Çünkü geçmiştede aynısı yaşanmıştı. Bakınız: Multihunter isimli kullanıcı.

Eğer bu bir oyunsa ve eğlence için oynuyorsak bu yaptığınız hiç yakışık almıyor.

bunların yazmamın hepsının bi sebebi var istersen sana silinmiş olan forum baslıgını görderebilirim
yada sen bnu arsive den bulup okuyabilirsin.

bence bu baslıgıda kilit yada kapatalım artık
+Quote Post

Posts in this topic

Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

- Lo-Fi Version Time is now: 17th October 2025 - 10:23 AM