![]() |
![]() |
rfndryl |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 14 Joined: 28-June 10 Member No.: 4,104 ![]() |
Vıp indirimi isteyen arkadaşlar lütfen forumun altına Vıp indirimi istiyoruz diye yazsın. Uzun zamandır olmayan bu indirimin zamanının geldiğini düşünüyorum. Peki siz? |
![]() ![]() |
rfndryl |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 14 Joined: 28-June 10 Member No.: 4,104 ![]() |
nngren bak dostum ;
uzunluk kavramı göreceli bir kavramdır. Bir düşünceyi ya da kavramı daha anlaşılır hale getirmek için onu başka bir düşünce ya da kavramla herhangi bir yönden değerlendirmeye karşılaştırma denir. Karşılaştırma, ortak ya da farklı yönlerden yapılabilir. Örneğin “Ahmet’in boyu Ali'den uzundur.” cümlesinde Ahmet ve Ali boyları yönünden karşılaştırılmışlardır. Bu mutlak bir şekilde belli. Yani yorum yapılamaz. Bizim konuştuğumuz olay ise kişiden kişiye değişir. Geçen zamanı sen kısa olarak olarak görüyorsun fakat. Ben bir çok 11x11 oyuncusu gibi uzun görüyorum. DOSTUM KİMİNLE KONUŞTUĞUNU ( SENİN TARTIŞMA ZEMİNİ İSTEMENE RAĞMEN ) İYİ BİL. BEN BU KONULARI ÖĞRENCİLERİME ANLATIYORUM. BU KONU İSE İLKÖĞRETİM 1. SINIF KONUSU. |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 03:47 AM |