![]() |
![]() |
Like |
![]() ![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
Site yöneticisi sarp bey biz "Mezopotamia Football Union" adında birlik kurmak istiyoruz.Ama sen buna izin vermiyosun."Mezopotamia Football Union" isminin neresi bu oyundaki birlik isimlerinden farklı buldun??
bu oyunda 5 level olup 300.000 parası olan herkes birlik kurabilir.Ama sen bunada izin vermiyosun seni protesto ediyorum -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
![]() ![]() |
KARA KARTALLAR |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 9-August 10 Member No.: 4,640 ![]() |
Bende çok anlamsız buldum Mezopotamya adında birlik adının reddini...
Çağdaş ve demokratirk bir ülkede yaşadığımızı unutmayalı... Bu adın kimseyi rahat edeceğini düşünmüyorum rahatsız edecek o okadar isim var ki playboy adı erotiği çağrışım ettiği halde Müslüman ülkemizde Mezopotamya adının reddi düşündürücü ve çok şaşırtıcı... İlgili arkadaşların bu işe engel olmamasını temenni ediyorum... Keyf aldığımız bu oyunda keyfimizi lütfen kaçırmayınız... Bir gurup kuralım dedi arkadaşımız engel olmayınız... cool.gif İnşallah gereken istediğimiz cevabı alırız... |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th August 2025 - 01:02 AM |