![]() |
![]() |
Like |
![]() ![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
Site yöneticisi sarp bey biz "Mezopotamia Football Union" adında birlik kurmak istiyoruz.Ama sen buna izin vermiyosun."Mezopotamia Football Union" isminin neresi bu oyundaki birlik isimlerinden farklı buldun??
bu oyunda 5 level olup 300.000 parası olan herkes birlik kurabilir.Ama sen bunada izin vermiyosun seni protesto ediyorum -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
![]() ![]() |
Like |
![]() ![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
ALINTI olimpicFB1907 Yollandi Dun, 10:57 PM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE BUNU DİYEMİYORSAN NE YAZIK........ SARP HAKLI BENCE ....... neresi haklı böyle bi ayrım yapmanı senden beklemezdim. "Mezopotamia Football Union" birliği sadece senin değiminle bu birliği sadece kürd arkadaşlarımız girebilir manasına getiriyosun.Şahsen ben kürd değilim lütfen doğru konuş.... ![]() ![]() sarpın haklı olduğuda yok "Mezopotamia Football Union" adının neresi garip geldi ona... ![]() ![]() -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th August 2025 - 12:59 AM |