![]() |
![]() |
Like |
![]() ![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
Site yöneticisi sarp bey biz "Mezopotamia Football Union" adında birlik kurmak istiyoruz.Ama sen buna izin vermiyosun."Mezopotamia Football Union" isminin neresi bu oyundaki birlik isimlerinden farklı buldun??
bu oyunda 5 level olup 300.000 parası olan herkes birlik kurabilir.Ama sen bunada izin vermiyosun seni protesto ediyorum -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
![]() ![]() |
olimpicFB1907 |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Banned Posts: 20 Joined: 20-October 09 Member No.: 939 ![]() |
doğru konuşmuyorum bur da sadece yazı yazabiliyoruz....... burda ben kürt ayrımcılıgı yapmadım kafana göre birşeyler cıkarma ortamıda germeyim....sanalda olsun bu tür şeylerle uğraşmayın burda oyun oynuyoruz ...herkes burda stres atmak için oyun oynuyoru 6-7 yeteneklerin prfilindeki wep sitesine girseydin ....... ne demek istediğimi anlardın o site profilinden şuan kaldırıldı...... bende türküm ama kürtleri seviyorum dostum...türk kürt kardeştir...bölmek isteyen kalleştir oyununu oyna zevk al benden bu kadar
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th August 2025 - 01:00 AM |