![]() |
![]() |
Like |
![]() ![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
Site yöneticisi sarp bey biz "Mezopotamia Football Union" adında birlik kurmak istiyoruz.Ama sen buna izin vermiyosun."Mezopotamia Football Union" isminin neresi bu oyundaki birlik isimlerinden farklı buldun??
bu oyunda 5 level olup 300.000 parası olan herkes birlik kurabilir.Ama sen bunada izin vermiyosun seni protesto ediyorum -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
![]() ![]() |
FC Sampdoria |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 7-September 10 Member No.: 4,895 ![]() |
Türk Bölgesinde adam gibi birlik olmadığı için İngiltere bölgesine geçmiştim. Yok Playboys birliği için referans gerekiyormuş da yok Osmanlı Sancağı birliği için 5 level + olmak gerekiyormuş da. Ne kadar saçmalıyorlar ya. Bence bu birliğin açılmasına izin verilmeli.
|
nngren |
![]()
|
![]() Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 20 Joined: 28-June 10 From: izmir Member No.: 4,111 ![]() |
Türk Bölgesinde adam gibi birlik olmadığı için İngiltere bölgesine geçmiştim. Yok Playboys birliği için referans gerekiyormuş da yok Osmanlı Sancağı birliği için 5 level + olmak gerekiyormuş da. Ne kadar saçmalıyorlar ya. Bence bu birliğin açılmasına izin verilmeli. Herkezin kendi tercihi saygı duymak gerekir. PlayBoys Birliğine tanımadığımız insanları almıyoruz. Referans gerekir ama nasıl bir referans arkadaşımız ben kefilim der sonra itiraz eden olmazsa birlik içinde o zaman alım yapılır... her birliğin kendince kuralları var,osmanlı olsun tmb olsun 11x11 olsun birlikte bir düzen ister huzur ister güzel bir ortam ister bunu sağlamak için her yöntem denenir en uygunu demek bu görülmüş ki bunlar yapılıyor, bir şeyi unutmamakta fayda var bu oyunda 1 senedir buradayız ve o kadar çok tartışmalar yaşandı ki en sonunda bunları uygulamak zorunda kaldık... birlik ismi konusuna gelince sarpın bir bildiği vardır diyorum ki pek rastlanan bir olay değildir. o yüzden saygı duyuyorum... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th August 2025 - 12:56 AM |