![]() |
![]() |
Like |
![]() ![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
Site yöneticisi sarp bey biz "Mezopotamia Football Union" adında birlik kurmak istiyoruz.Ama sen buna izin vermiyosun."Mezopotamia Football Union" isminin neresi bu oyundaki birlik isimlerinden farklı buldun??
bu oyunda 5 level olup 300.000 parası olan herkes birlik kurabilir.Ama sen bunada izin vermiyosun seni protesto ediyorum -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
![]() ![]() |
Like |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
ALINTI olimpicFB1907 Yollandi Dun, 10:57 PM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE BUNU DİYEMİYORSAN NE YAZIK........ SARP HAKLI BENCE ....... bunun ne anlama geldiğini sen benden daha iyi biliyorsun....bu bi oyunsa oyundaki haklarımızı istiyoruz.Birliğimizi kurmak istiyoruz.sen neden karşı çıkıyosun yada sana göre bu oyunun en iyileri ne düşünüyo acaba ![]() ![]() konuşturma beni burda...adam akllı oynunu oyna.benim işimede karışma.zararlı çıkacak kişi sen olursun... -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
olimpicFB1907 |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Banned Posts: 20 Joined: 20-October 09 Member No.: 939 ![]() |
bunun ne anlama geldiğini sen benden daha iyi biliyorsun....bu bi oyunsa oyundaki haklarımızı istiyoruz.Birliğimizi kurmak istiyoruz.sen neden karşı çıkıyosun yada sana göre bu oyunun en iyileri ne düşünüyo acaba ![]() ![]() konuşturma beni burda...adam akllı oynunu oyna.benim işimede karışma.zararlı çıkacak kişi sen olursun... ne zararı görecem acıklarmısın tabi açıklayacak cesaretin varsa |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th August 2025 - 12:59 AM |