![]() |
![]() |
Like |
![]() ![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
Site yöneticisi sarp bey biz "Mezopotamia Football Union" adında birlik kurmak istiyoruz.Ama sen buna izin vermiyosun."Mezopotamia Football Union" isminin neresi bu oyundaki birlik isimlerinden farklı buldun??
bu oyunda 5 level olup 300.000 parası olan herkes birlik kurabilir.Ama sen bunada izin vermiyosun seni protesto ediyorum -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
![]() ![]() |
6-7 Yetenekler |
![]()
|
![]() Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 12 Joined: 15-July 10 Member No.: 4,359 ![]() |
Lke kanks.. artık uzatmayalaım .. eğer izin vermiyorlarsa bi açıklama yapılsın bu bizim hakkımız uzatmanın manası yok.. Eğer mezopotamya ismine tahammülleri yoksa insanlarımızın daha ne konuşuyoruz ki.. Like bnm için d eolsa uzatma lütfen..
-------------------- Kayıp Ülkemde Konuştu Şimdi Susan Yalnızlığım
|
olimpicFB1907 |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Banned Posts: 20 Joined: 20-October 09 Member No.: 939 ![]() |
Lke kanks.. artık uzatmayalaım .. eğer izin vermiyorlarsa bi açıklama yapılsın bu bizim hakkımız uzatmanın manası yok.. Eğer mezopotamya ismine tahammülleri yoksa insanlarımızın daha ne konuşuyoruz ki.. Like bnm için d eolsa uzatma lütfen.. dostum bu oyunda ilk birliği sospetto ve ben kurdum benim kurmak istediğim birliğe de onay gelmemişti sarp red etti bende saygı ile karşıladım açıklama yapmasını bile istemedim ...siyasi içerikli bir birlikti kışkırtıcı sonra tc menejeri kurdum onay geldi..... |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th August 2025 - 01:00 AM |