![]() |
![]() |
Like |
![]() ![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
Site yöneticisi sarp bey biz "Mezopotamia Football Union" adında birlik kurmak istiyoruz.Ama sen buna izin vermiyosun."Mezopotamia Football Union" isminin neresi bu oyundaki birlik isimlerinden farklı buldun??
bu oyunda 5 level olup 300.000 parası olan herkes birlik kurabilir.Ama sen bunada izin vermiyosun seni protesto ediyorum -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
![]() ![]() |
Like |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
ALINTI Birliği kurmak isteyen değerli arkadaşımız, ayrımcılık, siyaset, din, dil, ırk ayrımı olmadığını söylüyor fakat profilinde yer alan (silinmeden önce) siteyi bize nasıl açıklar merak konusudur. ayrıca logosundaki renkler bir mana teşkil ediyormu yoksa rastgele mi seçilmiş?. Birlik isminde art niyet sezilmiş olmalı ki, yönetim buna izin vermemiş. Kısacası mezopotamya denilen bölgenin şu anda adı güney doğu anadoludur, birlik için bu şekilde başvuru yapılsaydı elbette birlik onaylanabilirdi. Örnek olarak; http://11x11.com/xml/misc/community.php?ac...info&id=714 arkadaşımızın profilinde ne olduğu birliğe izin verilmemesi için bi sebep değil.birliği fc botan arkadaşımız açacak ama sahibi 6-7 Yetenekler arkadaşımız olacak.... -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th August 2025 - 01:04 AM |