![]() |
![]() |
Like |
![]() ![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
Site yöneticisi sarp bey biz "Mezopotamia Football Union" adında birlik kurmak istiyoruz.Ama sen buna izin vermiyosun."Mezopotamia Football Union" isminin neresi bu oyundaki birlik isimlerinden farklı buldun??
bu oyunda 5 level olup 300.000 parası olan herkes birlik kurabilir.Ama sen bunada izin vermiyosun seni protesto ediyorum -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
![]() ![]() |
haliko35 |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 7-September 10 Member No.: 4,897 ![]() |
Site yöneticisi sarp bey biz "Mezopotamia Football Union" adında birlik kurmak istiyoruz.Ama sen buna izin vermiyosun."Mezopotamia Football Union" isminin neresi bu oyundaki birlik isimlerinden farklı buldun?? bu oyunda 5 level olup 300.000 parası olan herkes birlik kurabilir.Ama sen bunada izin vermiyosun seni protesto ediyorum Mezopotamya koskoca bi cografya. Sadece Kürtler yokki burda. İlk gordugumde aklıma bile gelmedi ama goruyorum ki bilinç altımıza o kadar işlemişler ki kimsenin kimseye tahammulu kalmamış Hemen kürt-türk ayrımı. Ne alaka anlamadım. |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th August 2025 - 01:00 AM |