| se_video |
Dec 1 2010, 06:46 PM
|
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 6 Joined: 13-August 10 Member No.: 4,674 |
BEN KONUYU KAPATTIM ARKADAŞLAR... AMACIM ONU BUNU KIRMAK DEĞİLDİ...
SADECE ŞİKAYETİMİ DUYURMAYA ÇALIŞTIM... BENİM İÇİN KONU KAPANMIŞTIR... |
![]() ![]() |
| 16-BURSA |
Dec 3 2010, 12:28 AM
|
![]() Rookie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 15-October 10 Member No.: 5,189 |
Şimdi kardeşim birliğimizin bir üyesi olarak sana bir cevap verme hakkım doğduğu için cevap yazıyorum. Modlara hakaret yada küfür bunlar senin ban almanı sağlayan cezalardır. Ve görevini kendi istediği ile bırakmıs olan mod arkadaşlarımız funny olsun slowen olsun vs. bu arkadaşlar mod olarak görev aldılar ve haklı haksız görevlerini yerine getirmeye çalıştılar bir hakem gibi düşün bunları hatalı bir kart vermiş olabilirler sende mod olsan hiçbi zaman mükemmel olamazdın görevinde mükemmele ulaşmak için profesyonel olmak gerek. Senin süreli ban cezası almana sevindim hesabın ömür boyu ban da yiyebilirdi tüm formda paylaştığın haber hiç hoş değil. senin adına tüm türk bölgesinden özür dileriz. mod arkadaşlarımızın görevlerini kurallara göre yerine getirdiğini herkese hatırlatır ve mod lara karşı daha dikkatli olunmasını herkese tavsiye ederim.
-------------------- =========================================
========================================= ▒▓█▀▄▀▄▀▄BURSASPOR-SK-1963▀▄▀▄▀█▓ ========================================= ========================================= |
| se_video |
Dec 3 2010, 12:41 PM
|
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 6 Joined: 13-August 10 Member No.: 4,674 |
BEN KONUYU KAPATTIM ARKADAŞLAR... AMACIM ONU BUNU KIRMAK DEĞİLDİ...
SADECE ŞİKAYETİMİ DUYURMAYA ÇALIŞTIM... BENİM İÇİN KONU KAPANMIŞTIR... |
se_video Destek Cevap vermedi bu yüzden buraya yazıyorum Dec 1 2010, 06:46 PM
Juniper
Kardeşim sen konuyu bilmiyorsun konuşuyorsun. Kon... Dec 3 2010, 04:10 PM
16-BURSA konu ile alakalı yorum yapmadım ki ben sadece form... Dec 3 2010, 04:57 PM
se_video BEN KONUYU KAPATTIM ARKADAŞLAR... AMACIM ONU BUNU ... Dec 3 2010, 05:43 PM
16-BURSA kardeş benim yalaklıkla filan işim olmaz zaten sen... Dec 3 2010, 06:20 PM
se_video
kardeş benim yalaklıkla filan işim olmaz zaten se... Dec 3 2010, 08:45 PM![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 13th December 2025 - 10:12 AM |