IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> ozgurluk'e teşekkür, bu arkadaşın kırmızı verme sebebi
HL1907
post Dec 29 2010, 05:10 PM
Post #1

Rookie
*

Group: Members
Member No.: 5,668

17:56 alkolspor: ozgurluk, mesela bende hala devam edıyo
17:56 eneskarakas: ozgurluk, rebellious bana özelden küfr etti nasıl foto alcam
17:56 eneskarakas: ozgurluk, oke sağolasın
17:56 ReBeLLiOuS_07: eneskarakas, Allah belanı vermesin senin ya insan bu kadar sahtekar olur
17:56 atl01: ReBeLLiOuS_07,
17:56 HL1907 -> ozgurluk: sen bu sistemi idare edenlere selam söyle 17:56 eneskarakas: ReBeLLiOuS_07, şaka usta yaa
17:57 FENER BAHCE_CF: malesef iptal oldu bile
17:57 adanademir_001: ReBeLLiOuS_07, terbiyesiz misn len özelden sıkıştırıyon milleti
17:57 ozgurluk: eneskarakas, rica ederim
17:57 HL1907 -> ozgurluk: big money gibi o kadar emek harcadığımız kupaları iptal eden zihniyet her türlü isyanı hakediyor17:57 eneskarakas: ReBeLLiOuS_07, p küfrü görmezlikten geliom bak
17:57 58Fc: bende hala sistem gelmedi
17:57 genc_yildizlar: off bune ya benim olmadi
17:57 FENER BAHCE_CF: ve hic birsey gelmedi yine
17:57 eneskarakas: ReBeLLiOuS_07, bu seferlik almıcam foto
17:57 HL1907 Sahadışı edildi day ( Uygunsuz Üslup)17:57 atl01: düzeldi bee
17:57 muhendis: ozgurluk, benim su gence1 teklif atarmısın piyasaya cıksın
17:57 Blackburn: yaf sinir oldum şimdi tope kesscem dönüp duruo

yazışmalar bu şekilde ve ben hakaret etmediğim küfür etmediğim halde kırmızı yiyorum. üstelik adama özelden yazıyorum bunu. bu adam kendini ne sanıyor. sabahtan beri big money için turnuva yapmayalım, 2 saat boyunca big money de zaman harcayalım, hem emeğimiz boşa gitsin hem de küfür ve hakaret etmediğimiz halde kırmızı yiyelim.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
Replies
HL1907
post Dec 30 2010, 11:45 AM
Post #2

Rookie
*

Group: Members
Member No.: 5,668

Bu oyun Türkiye'de başladı başlayalı, sohbet odalarında haklı yada haksız olan arkadaşların sürekli mod ları desteğe şikayet etmeleri ve bunun üzerine görevlerinden alınanlara şahit oldum. Desteğe yazmadan önce sana yazmamın sebebi, bunu iki kişi kendi aramızda çözebileceğimizi düşünmemdendi. Beni üzen ve fevri hareket etmeme neden olan şey kupanın iptalinden daha çok, senin bana verdiğin ve hala haksız olduğunu düşündüğüm kırmızı idi. Ona buna selam söylemek ve tamamı ile aramızda olan milleti galeyana getirme niyeti ile yazılmamış bir cümleye kırmızı bence verilmez. Desteğe de yazdığım gibi, size verilen kart yetkisi sizin anlama yeteneğinize bırakılmamalı.

Yukarıda dediğim gibi bu olayı kendi aramızda çözme şansına sahipken mesajlara cevap yazmaman nedeni ile burada yazışıyoruz. Unutma ki odalarda düzeni sağlarken oradaki herkes senin arkadaşın. Ve bu nedenle herkese dostça, arkadaşça yaklaşmalı, canı sistem yüzünden yazmış insanlarıda anlayışla karşılamalısın. Bu oyunu makine üzerinden oynuyor olsak da, makine değil insanız hepimiz, emek ve zaman harcıyoruz, olayısı ile canımız yandığında SİTEM ( hakaret değil ) etmeye ve sistemi ve sistem yöntecilerini (buna modlar dahil) eleştirmeye meyilliyiz. Yani hepimizin beyinleri ve duyguları var.

Destekle iletişime geçme meselesine gelince, ben sana sadece odada bulunduğun için ve sistemi temsil ettiğin için SiTEM de bulunmadan önce zaten Desteğe yazacağımı yazdım ve kendileri ile temas kurdum. Sana yazmamın sebebi o anda o ortamda benimle aynı şartlarda bulunman ve oyuncu olarak sisteme yakın olmamdı.

Mesajlarıma cevap vermeme nedenine gelince. Sana sadece küfür mü ettim hakaret mi diye mesaj attım. En azından benim cümlemi nasıl anladığını yazarak benim cezamı bana açıklayabilirdin. Cezayı veriyorsan neden verdiğini açıklamak zorundasın. Sebepsiz ceza olmaz, açıklama yapmazsan, kişiler neden ceza aldıklarını bilmedikleri için bu tarz hareketlerin devamını getirirler. Ayrıca bir kişiye cevap vermemek o kişiyi adam yerine koymamakla eş değerdir.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

- Lo-Fi Version Time is now: 25th August 2025 - 01:32 PM