![]() |
![]() |
acoustic |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 29-June 11 Member No.: 6,593 ![]() |
Kişilerin online sürelerini kısıtlayip emeklerinin karşılığını sınırlayan nekki'YE itiraz etme vakti gelmedimi.
oyuna zaman harcayan ile zaman harcamayan arasında fark olmayacakmış.. eşitlik olacakmış. soruyorum sizlere günlerini saatlerini geçiren arkadaşlarım buna itiraz etmeyecekmiyiz. bu düzenleme tekrar düzeltilmez ise ben bu oyunu bırakacağım. kaç kişi benim gibi düşünüyor ! |
![]() ![]() |
izmirli |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 10 Joined: 19-July 11 Member No.: 6,688 ![]() |
evet bencede çok mantıksız bi uygulama resmen oyuna emek ve para harcayanlara ceza kesilmiş yani bana kısaca bundan onr vip alma vipsiz takıl deniyor bende burak fc gibi vip bitener kadar beklerim vip bittim aynı uygulama devam ederse hayata 1 booster bile almam zaten bu bug olayları oyundan sogutmaya başladı üzerine tuz biber olmuş buda yönetim olarak bizi oyuna baglamak amacında yenilikler yapaçagınaza bizi sogutmak için her şey yapılıyor gerçekten teprik ederim
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th August 2025 - 08:24 PM |