![]() |
![]() |
acoustic |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 29-June 11 Member No.: 6,593 ![]() |
Kişilerin online sürelerini kısıtlayip emeklerinin karşılığını sınırlayan nekki'YE itiraz etme vakti gelmedimi.
oyuna zaman harcayan ile zaman harcamayan arasında fark olmayacakmış.. eşitlik olacakmış. soruyorum sizlere günlerini saatlerini geçiren arkadaşlarım buna itiraz etmeyecekmiyiz. bu düzenleme tekrar düzeltilmez ise ben bu oyunu bırakacağım. kaç kişi benim gibi düşünüyor ! |
![]() ![]() |
emredursun |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 19-May 11 Member No.: 6,411 ![]() |
Öncelikle birlik olma zamanı bunu aklımızdan çıkarmayalım ey nekki sende hiç mi akıl yok veya sana akıl verenlerin beyni sulanmış 1m oyuncu kitlesi falan bunları geçin kardeşim burda en fazla 1200 oyuncu var şimdi sorarım size 50 maç yapmış bir oyuncu başka turnuvaya girmez ise maç yapmamış oyunculara turnuva kendiliğinden mi başlayacak??? benim anladığım kadarı ile sizde devlet dairesi gibi çalışmak istiyorsunuz sabah 8:00 akşam 17:30 iyimiş siz yeni kural getireceğinize öncelikle mevcutları düzeltin oyun 2 haftadır saçmalıyor he bu arada bi oyuncunun oyuncu geliştirmelerinde antreman bcr kısmı açık olursa adamda oyuncusunun değerini yükseltmek için basar tabi hangi oyuncu hangi mevkide kasılıyorsa antremanda sadece orası kalsın ona görede değerleme yapın yok şişmiş oyuncunun değeri ile falan filan bu oyuncunun şişmesine izin vermeyin sonra saçma sapan kurallar çıkarmayın
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th August 2025 - 08:26 PM |