![]() |
![]() |
acoustic |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 29-June 11 Member No.: 6,593 ![]() |
Kişilerin online sürelerini kısıtlayip emeklerinin karşılığını sınırlayan nekki'YE itiraz etme vakti gelmedimi.
oyuna zaman harcayan ile zaman harcamayan arasında fark olmayacakmış.. eşitlik olacakmış. soruyorum sizlere günlerini saatlerini geçiren arkadaşlarım buna itiraz etmeyecekmiyiz. bu düzenleme tekrar düzeltilmez ise ben bu oyunu bırakacağım. kaç kişi benim gibi düşünüyor ! |
![]() ![]() |
bitirimabi |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 24-November 10 Member No.: 5,460 ![]() |
online oyunlarda aktif olarak oynayanlar zaten oyunda belli sayıda oyunculardır ve bu oyuncuları tutmak içinde ellerinden geleni yaparlar. Oyuna kayıtlı oyuncu sayılarına göre hareket etmek çok yanlıştır çünkü çoğu kişi oyuna kayıt olup ya hiç oynamadan ya da birkaç günlük takılmanın sonunda oyunu bırakıp gitmektedirler. Nekkinin bu mantığını anlamak zor hem oyunda iyi bir yere gelmek için mücadele eden ve sürekli oyunda aktif olup vip alan oyuncuları oyundan uzaklaştırmanın amacını anlayamıyorum. Adaletten bahsediliyor o zaman bütün oyunculara eşit haklar verilsin. Niye bi oyuncunun gelişiminde 25 üstüne çıkartmak için 9 lvl olmak gereksin en yeni oyuncu da bunu yapabilmeli o zaman. Ben böyle bir saçmalık görmedim ve diğer arkadaşların da dediği gibi düzenlemeler yapılmaz ise ben bu oyunu bırakıyorum ve günümün çoğunu harcayıp vereceğim emeğin karşılığını alamadığım bi oyunu oynamayı da düşünmüyorum.
Bu mantıkla da oyuncu bulabileceklerini sanmıyorum. yönetimdeki arkadasların yapılan bu hatayı en kısa sürede yetkililere iletmesi ümidiyle bir süre daha (vip) bitene kadar bekleyeceğim zaten bu mantıkla bundan sonra vip almanında bi anlamı kalmamaktadır. Bu hata yakında düzeltilmez ise bu oyunda sürekli aktif olup oyunun lokomatifi olan ve kupaları dolduran oyuncular olmayacağı için zaten kimse maç ta yapamayacak konuma gelecektir. Muhtemelen tüm kupalar en fazla 4 takımlı olur yada dostluk maçı yapıp yapıp millet durur. bunlarda ne ifade edecek bilmiyorum ama bu güne kadar oynadığım hiçbir online oyunda görmediğim saçma bir mantığı getiren nekki ye tutumunu değiştirmemesi ve bu uygulamayı devam etttirerek beni bu oyundan soğutması ve günden en az 10- 12 saatimi bana tekrar geri vermesi adına kendisine şimdiden teşekkür ediyorum. |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th August 2025 - 08:19 PM |