![]() |
![]() |
acoustic |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 29-June 11 Member No.: 6,593 ![]() |
Kişilerin online sürelerini kısıtlayip emeklerinin karşılığını sınırlayan nekki'YE itiraz etme vakti gelmedimi.
oyuna zaman harcayan ile zaman harcamayan arasında fark olmayacakmış.. eşitlik olacakmış. soruyorum sizlere günlerini saatlerini geçiren arkadaşlarım buna itiraz etmeyecekmiyiz. bu düzenleme tekrar düzeltilmez ise ben bu oyunu bırakacağım. kaç kişi benim gibi düşünüyor ! |
![]() ![]() |
G_Antep27 |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 29-April 11 Member No.: 6,318 ![]() |
İYİ OLMUŞ İŞTE GUNDİLER.
SİSTEM SÖZÜM ONA AKLI SIRA HESAP BAKICILIĞININ ÖNÜNE GEÇİYOR.BEN OLSAM Bİ HESAP 50 MAÇ YAPTIMI HEMEN ENGELLERİM MAÇ YAPMASINI,NE GÜZEL OLUR DEMİ HELEDE 51. MAÇ FİNAL MAÇI İSE ![]() ŞAKA Bİ YANA HAKATEN İYİCE CILKI ÇIKMIŞ OYNUN.30 BOOSA BONUS ALACAKSIN AMA 50 MAÇTAN SONRA KASMAN Bİ ANLAM İFADE ETMİYECEK. ÇOK GÜZEL. VE BU KADAR ARKADAŞ İTİRAZ ETMESİNE RAĞMEN DESTEKTEKİ ÇOK BİLMİŞLERDE Bİ TANE BİLE YAZAN YOK.HAKSIZ UYGULAMANIN VERDİĞİ EZİKLİKLE SESLERİ ÇIKMIYOR.ARTIK YAZARLAR ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th August 2025 - 08:21 PM |