![]() |
![]() |
starx |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 17-September 09 Member No.: 421 ![]() |
SELAM ARKADASLAR YA BEN BU KAC GUNDEN BERI CAZALIYIM OYUN OYNAYAMIYORUM SEBEP SU BENIM VE KARDESIMIN AYRI HESABI VAR BUNU STE KURUCULARI GORMUS VE MANTIKSIZ BIR SEKILDE BIZE 2014 YILINA KADAR CEZA VERILMIS SIMDI EVDE 3 KISISINIZ DIIYELIM SADECE EVDE BU OYUNU 1 KISI MI OYNAYACAK BOYLE BIR SACMALIK VARMI ( BURADA VAR ) GORENDE DIYECEK BELKI BANA KAZANDIGIM MAC KADAR PARA VERIYORLAR OYNAMAM OLUR BITER EGER BANA 2090 YILINA KADAR CEZA VERMEZLERSE YAZIKLAR OLSUN BEN ARTIK SIKILDIM BURADAN SADECE BU SACMALIK ICIN SIKILDIM HER EVDE SADECE 1 KISI OYNAYA BILIR BU OYUNU BOYLE SACMALIK OLURMU YA GOALUNITED TE OYNARIM ORADA BOYLE SACMALIKLAR YOK NEYSE ARKADASLAR BANA YARDIMI GECEN HERKESE TESEKKUR EDERIM BU SAMANA KADAR BURAYIDA PRETOSTO EDIYORUM ARKADASLARIMADA BURAYI ONARMIYECEGIM
|
![]() ![]() |
starx |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 17-September 09 Member No.: 421 ![]() |
AMA SONUCTA BELIRTILMEMIS YADA BEN GORMEMISIM O ZAMAN UYE OLDUGUMUZDA NASIL TEBRIK EDILIYORSA O SEKILDE EGER IP ADRESINDE BASKA TAKIM ALIRSANIZ OYUN YONETIMINE BAS VURULMASI GEREKIYOR DIYE BIR UYARI YAPMALILAR YOKSA BURADA OYUN OYNAYACAK KIMSEYI BULAMAZLAR SIMDI BURANIN HAKINI KESINLIKLE YEMIYORUM SUPER BIR STE AMA BU TUR AMATOR KURALARI KALDIRMALARI GEREKIR DIYE DUSUNUYORUM BU BENIM DUSUNCEM
|
Xcellency |
![]()
|
Moderatör ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 91 Joined: 16-September 09 From: Ankara Member No.: 405 ![]() |
AMA SONUCTA BELIRTILMEMIS YADA BEN GORMEMISIM O ZAMAN UYE OLDUGUMUZDA NASIL TEBRIK EDILIYORSA O SEKILDE EGER IP ADRESINDE BASKA TAKIM ALIRSANIZ OYUN YONETIMINE BAS VURULMASI GEREKIYOR DIYE BIR UYARI YAPMALILAR YOKSA BURADA OYUN OYNAYACAK KIMSEYI BULAMAZLAR SIMDI BURANIN HAKINI KESINLIKLE YEMIYORUM SUPER BIR STE AMA BU TUR AMATOR KURALARI KALDIRMALARI GEREKIR DIYE DUSUNUYORUM BU BENIM DUSUNCEM BU tür amatörlukmudur. Arkadasım oyununa saygılıyız, ama sen diyorsunki bir kardesim var onunla oynuyorum. Ama ip ye bakıldıgında 3 hesabın var, yani ya sen ya da kardesin hile yapıyor. Sitede dürüst olan kullanıcılara SAYGISIZLIKTIR. Oyunda size verilen hosgörüyü suistimal etmeyiniz. İyi oyunlar dilerim.... |
aductk |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 30-September 09 Member No.: 646 ![]() |
BU tür amatörlukmudur. Arkadasım oyununa saygılıyız, ama sen diyorsunki bir kardesim var onunla oynuyorum. Ama ip ye bakıldıgında 3 hesabın var, yani ya sen ya da kardesin hile yapıyor. Sitede dürüst olan kullanıcılara SAYGISIZLIKTIR. Oyunda size verilen hosgörüyü suistimal etmeyiniz. İyi oyunlar dilerim.... peki örneğin arkadasımız misafirliğe gelmiş ozaman ne olucak geldi girdi pc den ? yine hesapımız ceza alıcakmı? yada örnek hesabımızın biri 3 yada 4. seviye oldu yeni bir oyuna sıfırdan baslamak istiyoruz baslayamazmyız? |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 08:02 AM |