![]() |
![]() |
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
benim isteklerim
1-Günde herkese bir hediye booster verilsin maç sıklığı azalıyor adam çıkarmakta zorlanıyoruz. 2-Tüm seviyelerin birbirine yazacağı bir sohbet odası istiyoruz.1 den 4 kupalarda birbirimizi davet etmek için 3-Maçında çevrim dışı olan oyuncular o maçı hükmen kaybetsinler çıkıp giriyolar beklemek zorunda kalıyoruz 4-Canlılık biraz daha çabuk dolsun.süresini bilmiyorum ama 3dk 1 diyen var yani 50 can 2 buçuk saatte doluyor bu kadar beklenmesin. 5-Şekil bakımından farklı kupalar istiyoruz.Mesela tank,çim biçme,gözlüklü adam,canavar bir tane o,uçak kupa,meyveli kupalar,sosisli kupa,nycity gibi bir kupa var ondan,koşan adam var,gölgeli kupa var,zar kupa,okey tahtası gibi vardı bir tane ,ve daha görmediklerim. 6-Kişi sayısı cok olan ama eleme usulü olan kupalardan sonda gruba kalalım. 7-lvl lar arası kupalardan olsun. 8-10 dk eğer canlılık hızlı artarsa 5 dk olsun ama canlılık artmazsa 10 dk iyi kalsın.bekleme sorununu 3 te belirttim çevrim dışı olanları. 9-Booster hediyeli kupalar olsun. 10-Kupaların adı Türkçe olsun. 11-Kupalardan biraz daha iyi gelir elde edelim. şimdilik bu kadar.Çok şey istemiyorumdur inşallah. Sarp kızma kanka ![]() -------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
![]() ![]() |
pasham |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 9-September 09 Member No.: 313 ![]() |
Bence oyun içerisinde sponsorluk olmalı. Birçok kişi gelirini bu yönde sağlamalıdır. Bu sponsorlar belirli bir ücret karşılığında takımlara destek vermelidir. Bu destek sayesinde de takımların altlarında sponsor isimleri yazabilir. Bu şekilde sadece turnuvalara katılmak olmuyor. Her maç için sponsorlar belirli bir ücret öderse iyi olabilir. Çeşitli sponsorluklar yapılabilir. Sponsor olanlar ya takımlara teklif etsin ya da takımlar sponsorlara teklif yapsın. (diye düşünüyorum) arkadaşa katılıyorum forma reklamı, stat reklamları, iism hakkı reklamları, gibi |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:16 AM |