![]() |
![]() |
ecel |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 21-October 09 Member No.: 951 ![]() |
Bu booster fıyatları cok yuksek bır aylık vıp 4 olmak 120 tl gıbı bı rakama denk gelıyor su an ufak altın 94 tl cıvarı
![]() lütfen mesajı okuyan herkes gorus ve dusuncelerını yazsın |
![]() ![]() |
architecture61 |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 12 Joined: 24-November 09 Member No.: 1,429 ![]() |
FİYATLAR pahalı olabılr ama çok ucuz olursada işin zevkı olmaz. herkes patron olur, vura vur olur.
![]() ![]() |
Sarp |
![]()
|
Unregistered ![]() |
FİYATLAR pahalı olabılr ama çok ucuz olursada işin zevkı olmaz. herkes patron olur, vura vur olur. ![]() ![]() Sana katılıyorum, booster fiyatını bu kadar düşürmek istenmeyen sonuçları da getirir beraberinde. Önemli olan VİP-fiyatlarıdır. Türk Bölgesi için devamlı indirim olabilir mi bakacağız, ama şu an her tarafta 50% indirim uygulanmaktadır. |
Uygulama |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 55 Joined: 4-December 09 From: Turkey Member No.: 1,519 ![]() |
Sana katılıyorum, booster fiyatını bu kadar düşürmek istenmeyen sonuçları da getirir beraberinde. Önemli olan VİP-fiyatlarıdır. Türk Bölgesi için devamlı indirim olabilir mi bakacağız, ama şu an her tarafta 50% indirim uygulanmaktadır. BEN İKİNİZEDE KATILMIYORUM. BENİM ŞAHSEN FİKRİM ŞU. YA KARDEŞİM KRİSTMAS MUHABBETİNDEN 3 BOOSTER VERİYORSUNUZ. MADEM BİR HEDİYENİZ OLACAK VİP FİYATLARI DÜŞSÜN. NE BİLEYİM VİP-1 3 BOOSTER VİP-2 10 BOOSTER VİP-3 20 BOOSTER VİP-4 45 BOOSTER OLABİLİR YANİ İMKANI OLANLAR PATRON ALIR HEMEN HEMEN HERKES EN KÖTÜ VİP-2 ALIR BUDA Bİ SEÇENEK. YADA PROMOSYON HESABI 5 BOOSTER A VİP-1 ALACAĞINA 8 BOOSTERA VİP-2 AL 15 BOOSTER A VIP-2 ALACAĞINA 20 BOOSTER A VİP-3 AL 30 BOOSTERA VİP-3 ALACAĞINA 40 BOOSTER A PATRON AL NE BİLEEEEYMM YANİ AMA FİKRİM ŞU Kİ BOOSTERIN FİYATINI İNDİRECEĞİNİZE VİP-LERİN FİYATINI İNDİRİN. BOOSTER I VİP ALMAK İÇİN ALIYORUZ ÇÜNKÜ |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 05:57 PM |