![]() |
![]() |
chartal26 |
![]() ![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 24-September 09 Member No.: 552 ![]() |
30eylül günü kupa yarı finalinde 3 dakika beklettim diye rakip oyuncu özelden küfür etmişti ve bunu o an yetkili olmadığı için aynen kopyalıyıp desteğe göndermiştim ancak hiçbir kart görmediğini öğrendim ve msjımada cevap verilmedi.aynı gün akşam saatlerinde ise aynı lafı takımına kullanan kişi kırmızı kart gördü.İki kullanıcı arasındaki tek fark birinin vip üye olması diğerinin ise normal bir kullanıcı olması mı cezayı belirliyor
30eylül günü kupa yarı finalinde 3 dakika beklettim diye rakip oyuncu özelden küfür etmişti ve bunu o an yetkili olmadığı için aynen kopyalıyıp desteğe göndermiştim ancak hiçbir kart görmediğini öğrendim ve msjımada cevap verilmedi.aynı gün akşam saatlerinde ise aynı lafı takımına kullanan kişi kırmızı kart gördü.İki kullanıcı arasındaki tek fark birinin vip üye olması diğerinin ise normal bir kullanıcı olması mı cezayı belirliyor Edit by Xcellency----> Kural ihlali 9,11....[i] |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 05:51 PM |