![]() |
![]() ![]() |
![]() |
hassox |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 7-November 09 Member No.: 1,223 ![]() |
Arkadaşlar özel antrenmanlarda alınan beceriler(degajman,hız,genel..vb.)'in kısaltmaları yanlarında yazıyor. benim transfer ettiğim oyuncularda ne gibi beceri var anlayamıyorum kısaltmadan. Lütfen kısaltmaların bir listesi varsa yazabilir misiniz. eminim birçok oyuncunun işine de yarıyacaktır
|
Uygulama |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 55 Joined: 4-December 09 From: Turkey Member No.: 1,519 ![]() |
kardeş fare imlecini kısaltmanın üzerine getir 1 saniye beklet açıklaması hemen sanal olarak gösteriliyor
|
hassox |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 7-November 09 Member No.: 1,223 ![]() |
teşekkürler kardeş
|
Uygulama |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 55 Joined: 4-December 09 From: Turkey Member No.: 1,519 ![]() |
rica ederim başka bir sorun olursa bu tip oyunda orta bölümdeki Ofis, Ekip,Oyuncular,Oyunlar çubuğu yani. işte o çubuğun en solunda sohbet kısmı var orayı açarsan oradada rahatlıkla yardım bulabilirsin
pardon çubuğun en sağında |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th October 2025 - 04:37 PM |