![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kemalani |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 14 Joined: 1-December 09 Member No.: 1,482 ![]() |
bir onerim var !!!!
turnuvalarda guruplatdaki maçlarda grup atlamaya ödül vermek yerine kazanılan maç başına ödül verilse daha iyi olmazmı ! örnek; toplam ödül 6.600 gruplarda 1/4 maç başına galibiyet primi 250 berbaberliğe 50 ( gruplarda max 6 galibiyet alınır 1.500 ) (galibiyete göre hareket ediyoruz ) yarı final finale kalan 1.500 elenen 250 ( 1/4 ve y. final toplam 3250 ) final kazanan 2.500 kaybeden 850 prim alır. buyrun yorumlarınızı bekliyorum |
Xcellency |
![]()
|
Moderatör ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 91 Joined: 16-September 09 From: Ankara Member No.: 405 ![]() |
Peki beraberliklere gore hareket edilrse bu hesaplamayı tekrar yapabilirmisiniz.
|
kemalani |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 14 Joined: 1-December 09 Member No.: 1,482 ![]() |
Peki beraberliklere gore hareket edilrse bu hesaplamayı tekrar yapabilirmisiniz. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Mantıklı bir soru , teşekkürler , olası ihtimallerin göz önünde bulunudurlması tabiki çok önemli , (öncelikl gruplarda 3 beraberlik aldım ) rakamları sürekli değiştirmek iyi olmaz diye düşünüyorum , olaki beraberlikler serisine bağlandığında ( sistem tarafından ) burada KASA karlı çıkar yok eğerki biz o ayarlamayı PRİM dağıtımını becerebiliriz derseniz o zaman bu seçenek kullanılabilir 1 grupta toplam 6 maç yapılıyor biz 3 galibiyet üzerine hesap yapıyorsak eğer ( 1.500 ) 6 X 50 = 300 - 1500 = 1200 kalan para prim olarak bir üst tura geçen 2 takım arasında eşit olarak paylaştırılır. |
salvadore |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 34 Joined: 4-January 10 Member No.: 1,835 ![]() |
düşünce güzel fakat benim düşüncem su anki sistem daha basarılı gibime gelmekte...
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th October 2025 - 12:59 PM |