![]() |
![]() ![]() |
![]() |
HilarioJennas |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 23-February 10 Member No.: 2,402 ![]() |
bu soruya bi cevap getirebilecek olan var mı net kanıtlarla
|
Edirnespor |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 88 Joined: 10-April 10 Member No.: 3,054 ![]() |
Bir cografyacının cevap vermesini bende merakla bekliyorum
![]() -------------------- Group Isyan & EDİRNE'M
|
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
Türkiye yarımada ama İstanbul bence değil galiba.Yarımada ise 2xyarımada XD
-------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
avedis |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 12 Joined: 4-February 10 Member No.: 2,173 ![]() |
evet yarımadadır.
|
sembek |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 10-May 10 Member No.: 3,421 ![]() |
abi sorunu gördükten sonra gittim hocalarıma danıştım. İstanbul yarımadadır. açıklaması istediğin kadar bilimsel değil fakat şöyle;
İstanbul yarımada olarak kabul edilirse, 2 yarım adandır. şöyleki; coğrafya ilgisi olanlar bilirki Çatalca-Kocaeli bölümü İstanbul'un hem Asya, hem de Avrupa kıtasında yer almakta. ortasındanda İstanbul Boğazı geçmektedir. 2 tarafa bölündüğü için 2 yarım ada gibidir. ayrıca İstanbul'un kendi içerisinde Haliç Köprüsü'nün bulunduğu yerde 2 semti ayıran yerde bir yarımada kabul edilebilir. yani İstanbul dünya üzerinde 2 yarımada, kendi içerisinde 3 yarımadadır. |
HilarioJennas |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 23-February 10 Member No.: 2,402 ![]() |
peki kardeşim saolasın,fakat istanbulun 3 tarafı denizle çevrili
midir ? istanbul 2 yarım adadan oluşur bak kendinde yazmışsın istanbul dünya üzerinde 2 yarım adadır, asıl soru bütün olarak 1 yarım adamıdır |
sembek |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 10-May 10 Member No.: 3,421 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th October 2025 - 01:06 PM |