![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Like |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
Arkadaşlar bu ay düzenlenmeyecek olan ayın menajeri yarışması hakkında bişey söyleyeceğim.
Her lwlin ayrı yarışması olsa daha iyi olmazmı? ![]() -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
vurucu61 |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Banned Posts: 10 Joined: 23-May 10 Member No.: 3,575 ![]() |
Olsa bile çok kısa bir zaman diliminde olmalı. Benim gibi oyuncular bir ay boyunca 5 level atlayabilir.
|
Like |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
Böyle çok haksızlık oluyor.7-8-9 lwl arkadaşlar her ay ödüllerini alıyorlar.
-------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
shertex |
![]()
|
Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 220 Joined: 21-November 09 Member No.: 1,395 ![]() |
şu anda ilk 10 da 2 tane 6 level bulunuyor..başkalarıda neden yapamasın?
![]() |
Like |
![]()
|
tmm hadi 6 lwl de olsun ama 1-2-3-4-5 lwl ler ne olacak
![]() -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
shertex |
![]()
|
Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 220 Joined: 21-November 09 Member No.: 1,395 ![]() |
Onlarda 6 olsunlar bir an önce
![]() |
Like |
![]()
|
DEMESİ KOLAY
![]() ![]() -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:33 AM |