![]() |
![]() ![]() |
![]() |
DarkLanceT |
![]() ![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 16 Joined: 13-June 10 Member No.: 3,856 ![]() |
Sizce 11x11 DÜNYA ŞAMPİYONASInı hangi takım kazanır? Ben İlk 10 Sıradaki Takımları Koydum.. Bence şuan 1. giden Like A Lionve takımı şampiyon olur diyorum...
![]() |
Eskisehir |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 10 Joined: 8-June 10 Member No.: 3,800 ![]() |
Like a lionun takımı daha avantajlı ve buyuk ihitmal alır diye düşünoyurum .. sonuçta 3 puan önemli bir avantaj..
ayrıca ilk 10da 4 Türk takımının olması bu etkinlikte yine en başarılı Türk bölgesi olduğunu gösteriyor.. gurur verici |
nngren |
![]()
|
![]() Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 20 Joined: 28-June 10 From: izmir Member No.: 4,111 ![]() |
Like A Lion un buradan şampiyonluğu bırakması imkansız
![]() -------------------- ![]() |
cimbom fc |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 7 Joined: 1-July 10 Member No.: 4,160 ![]() |
Like A Lion alır zaten bitmesine az kaldı büyük ihtimalle bundan sonra daha çok çalışıp şampiyonluğu alinden bırakmayacaktır
|
Decramenia |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 43 Joined: 8-June 10 Member No.: 3,795 ![]() |
ilk 3 türkiyeden çıkar buda bizim oyundaki üstünlüğümüzü ortaya koyar
![]() ![]() |
Like |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
ne derseniz deyin bu kupa sevgili dayım like a lionundur
![]() -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
span |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 38 Joined: 22-March 10 Member No.: 2,770 ![]() |
Bizim takım (Like A Lion) büyük bir aksilik olmazsa şampiyon olur. bu arada ilk 3 te türk takımlarının olması ayrıca bölgemiz için gurur verici diyorum. Şimdiden ilk üçü tebrik ediyorum kim olursa olsun....
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:33 AM |