IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> "Mezopotamia Football Union", "Mezopotamia Football Union"
Like
post Sep 7 2010, 01:49 PM
Post #21

Semi-Prof

Group: Banned
Member No.: 3,636

ALINTI
olimpicFB1907 Yollandi Bugun, 01:47 PM

QUOTE(6-7 Yetenekler @ Sep 7 2010, 01:43 PM) *

Lke kanks.. artık uzatmayalaım .. eğer izin vermiyorlarsa bi açıklama yapılsın bu bizim hakkımız uzatmanın manası yok.. Eğer mezopotamya ismine tahammülleri yoksa insanlarımızın daha ne konuşuyoruz ki.. Like bnm için d eolsa uzatma lütfen..

dostum bu oyunda ilk birliği sospetto ve ben kurdum
benim kurmak istediğim birliğe de onay gelmemişti sarp red etti bende saygı ile karşıladım açıklama yapmasını bile istemedim ...siyasi içerikli bir birlikti kışkırtıcı sonra tc menejeri kurdum onay geldi.....

seninki siyasi bi içerikliymiş.bizimkinde siyasi hiç bişey yok. dry.gif

--------------------
Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Juniper
post Sep 7 2010, 02:00 PM
Post #22

Unregistered

Birliği kurmak isteyen değerli arkadaşımız, ayrımcılık, siyaset, din, dil, ırk ayrımı olmadığını söylüyor fakat profilinde yer alan (silinmeden önce) siteyi bize nasıl açıklar merak konusudur. ayrıca logosundaki renkler bir mana teşkil ediyormu yoksa rastgele mi seçilmiş?. Birlik isminde art niyet sezilmiş olmalı ki, yönetim buna izin vermemiş.

Kısacası mezopotamya denilen bölgenin şu anda adı güney doğu anadoludur, birlik için bu şekilde başvuru yapılsaydı elbette birlik onaylanabilirdi. Örnek olarak; http://11x11.com/xml/misc/community.php?ac...info&id=714
+Quote Post
6-7 Yetenekler
post Sep 7 2010, 02:00 PM
Post #23

Amateur
**

Group: Members
Member No.: 4,359

ALINTI(olimpicFB1907 @ Sep 7 2010, 01:47 PM) *

dostum bu oyunda ilk birliği sospetto ve ben kurdum
benim kurmak istediğim birliğe de onay gelmemişti sarp red etti bende saygı ile karşıladım açıklama yapmasını bile istemedim ...siyasi içerikli bir birlikti kışkırtıcı sonra tc menejeri kurdum onay geldi.....

Hmm Anladım yani isminden doalyı red edildiniz.. Tamam biz de aygı duyup farklı bir isimle kuracağız inşallah dostum gercekten de siyasetten anlıyorsam adam değilim.. Like ın da anlamadıgına adım gibi eminim.. işimiz futbol gercekten de .. Tamam onaylanmazsa yapacak birşey yok ama bize herhangi bir açıklama d ayapılmıyor ki kendimi üvey evlat giib hissetmeye başladım oyunda!.. red edilmesi artık sorun deil. sadace cevap bekliyorus..!.. Olimpic kardeşim ya da kahramana bim..bak cidden de brşey peşinde deiliz siyas,i oalrak.. eğer öle bi amcımız var sa adam deiliz..Sdece bi birlik adı altında arkadşlara bir arada olmak istiyoruz..Gerekirse farklı bi isimle geleceğiz .. inşallah izin verilir..smile.gif).. saygılar ..

--------------------
Kayıp Ülkemde Konuştu Şimdi Susan Yalnızlığım
+Quote Post
Like
post Sep 7 2010, 02:03 PM
Post #24

Semi-Prof

Group: Banned
Member No.: 3,636

ALINTI
Birliği kurmak isteyen değerli arkadaşımız, ayrımcılık, siyaset, din, dil, ırk ayrımı olmadığını söylüyor fakat profilinde yer alan (silinmeden önce) siteyi bize nasıl açıklar merak konusudur. ayrıca logosundaki renkler bir mana teşkil ediyormu yoksa rastgele mi seçilmiş?. Birlik isminde art niyet sezilmiş olmalı ki, yönetim buna izin vermemiş.

Kısacası mezopotamya denilen bölgenin şu anda adı güney doğu anadoludur, birlik için bu şekilde başvuru yapılsaydı elbette birlik onaylanabilirdi. Örnek olarak; http://11x11.com/xml/misc/community.php?ac...info&id=714

arkadaşımızın profilinde ne olduğu birliğe izin verilmemesi için bi sebep değil.birliği fc botan arkadaşımız açacak ama sahibi 6-7 Yetenekler arkadaşımız olacak....

--------------------
Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
+Quote Post
haliko35
post Sep 7 2010, 04:06 PM
Post #25

Rookie
*

Group: Members
Member No.: 4,897

QUOTE(Like @ Sep 4 2010, 04:24 PM) *

Site yöneticisi sarp bey biz "Mezopotamia Football Union" adında birlik kurmak istiyoruz.Ama sen buna izin vermiyosun."Mezopotamia Football Union" isminin neresi bu oyundaki birlik isimlerinden farklı buldun??

bu oyunda 5 level olup 300.000 parası olan herkes birlik kurabilir.Ama sen bunada izin vermiyosun seni protesto ediyorum

Mezopotamya koskoca bi cografya. Sadece Kürtler yokki burda. İlk gordugumde aklıma bile gelmedi ama goruyorum ki bilinç altımıza o kadar işlemişler ki kimsenin kimseye tahammulu kalmamış Hemen kürt-türk ayrımı. Ne alaka anlamadım.
+Quote Post
Sarp
post Sep 7 2010, 04:09 PM
Post #26

Unregistered

Merhaba,

Mesopotamya adlı birlik başvurusuna neden soğuk baktığımı sadece şu konunun seyrini takip ederek anlamak mümkün.
Bugüne kadar siyasetvari kullanıcı adı, topluluk, birlik ismi ne varsa karşısında durduk çünkü haklı sebeplerden dolayı siyaset bu sitede yasak. Sitenin amacı sportif rekabet ve eğlencedir, siyasi ve etnik temelli kavgalar istenmemektedir. Tabii ki Mesopotamya adında bir birliğin illa siyasi çıkışları olacak diye bir kaide yok. Ama bu birliğin kurulmasının en hararetli savunucuları (ve müstakbel yöneticisi) profillerinden siyasi slogan ve site linklerini düşürmezken, bu birliğe onay vermek sorumsuzluktan başka bir şey olmazdı! Bile bile oyun ile siyaseti ayrı tutmaktan aciz bir kullanıcının bu tarz bir birlik yönetmesine izin veremeyiz. İleride olacakları gözönünde bulundurmak zorundayız.

Bütün birlik başvuruları aynı süzgeçten geçer. Daha önce Atatürk ismine de onay vermemiştik, Atatürk ismiyle sorunumuz olduğundan değil. Atatürk ismini ve bölgemizi olası siyasi kutuplaşmalardan/tartışmalaradan korumak içindi. Şimdiye kadar birlik onayı alamayan bütün kullanıcılarımız nasıl anlayış gösterdilerse, aynı anlayışı Mesopotamya birliği açmak isteyenlerden bekliyoruz.

Açıklamanın yeterli olduğunu düşünerek konuyu kapatıyorum.

Not: Like hesabının kapatılma sebebi yalan beyanla ikinci bir hesaba izin alınması, yani multi. Bir daha olmasın, ok? dry.gif
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

- Lo-Fi Version Time is now: 30th August 2025 - 05:49 AM