![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rfndryl |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 14 Joined: 28-June 10 Member No.: 4,104 ![]() |
Derbilere tahminde bulunmamak gibi bir adet oluştu bende. Kimi zaman doğru düşündüğümü kabul etsem bile sırf para kazanmak için oturup istemediğim bir sonucu beklemek bana göre değil. Bu yönüm ağır bastığından bulaşmıyorum ama yine de birkaç birşey söyleyeyim. İstanbul rekabetlerinde yıllardır zor durumdaki takımların reaksiyonlarını gördük. Senelerdir Kadıköy'de kazanamayan Galatasaray bile sahada en son çaylak ve yabancısız çıktığı kadroyla puan almıştı. O derece bilinmezlik söz konusu yani. Oranlar ucu ucuna Fenerbahçe diyor. Otoriteler ise neredeyse 5 yıldır takımın sırtını dayadığı Güney Amerika lobisini yıkmaya çalışan Aykut Kocaman'ın bu tutumunu beğenmediğinden Fenerbahçe galibiyeti dışında bir sonuç bekliyor. Yine Aykut Kocaman'ın sezon başından bu yana final maçlarında sınıfta kaldığını da ekleyelim. Tablo inanılmaz karamsar yani. Ancak her derbi 'yeni bir sayfa' demek. Sadece bu 3 kelime bütün futbolcuları atmosfer, taraftar ve rekabetten daha çok motive eder. O yüzden diyemiyorum ki 'Fenerbahçe kazanamaz'... Aksi halde herkes gibi ben de etkileniyorum Beşiktaş'ın yakaldığı havadan. Sonsuz destek, keyif, kenetlenme, yıldızların üst düzey performansı, alınan galibiyetler vs... takımda herşey yolunda. Yani şu olumlu hava Schuster'ın soğuk kanlılığını bile darmadağan etti. Bknz... Perşembe günkü çocuklar gibi sevincine. Sadece o da değil. Artık kulübeyi terk ediyor, direktifler veriyor, hakem kararlarına tepki gösteriyor, her golde mutluluk yaşıyor. Ancak unutmayalım ki, Aykut Kocaman gibi onun da Türkiye'deki ilk derbisi. Rotasyonlarından ötürü çıkaracağı 11'i bilmiyoruz yine. %100 doğruluk gerçeğinin kanıtı yok. Neticede Beşiktaş'taki hava ne kadar olumluysa, Fenerbahçe de en kötü zamanında bile derbileri hep iyi oynadı. Aragones varken de derbi kazandı bu takım.
![]() Ama ben fenerbahçe nin alışılmış derbı geleneğini tekrar edeceğini düşünüyorum. Fb kazanır. |
drsna |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 21-August 10 Member No.: 4,744 ![]() |
Bence oyun kalitesi ile bjk kazanır.Fener son haftalarda iyi top oynamıyor.
|
HollyShit |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 41 Joined: 28-December 09 Member No.: 1,774 ![]() |
Beşiktaş futbol şow yapar Fenerbahçe 1-0 kazanır. Fenerbahçeliler maçı izlerken kalp krizinden gidebilir
![]() |
matias11 |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 6 Joined: 10-August 10 Member No.: 4,646 ![]() |
favori bjk
|
ottoman empire |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 13-July 10 Member No.: 4,302 ![]() |
oyun hakimi bjk,pozisyon zengini ve gol kaçırma yarışı içinde olan Fenerbahçeydi.tarihi farkın çıkacağı derbi acemice yapılan penaltı golü sonrası berabere bitti.
|
OnurCaglayan |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 20-September 10 Member No.: 5,005 ![]() |
Bir beşiktaşlı olarak Nihat ı çekemedim 90 dk boyunca bobo gibi adamın anlamsızca 70. dk da sokulması ve fenerin skora yaslanması herkes hatalıydı cok güzel olacak bir derbi korkular yüzünden sacma bir sekilde sonlandı.
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:10 AM |