IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> rfndryl ► Fenerbahçe - Beşiktaş maçı
rfndryl
post Sep 17 2010, 07:37 PM
Post #1

Amateur
**

Group: Members
Member No.: 4,104

Derbilere tahminde bulunmamak gibi bir adet oluştu bende. Kimi zaman doğru düşündüğümü kabul etsem bile sırf para kazanmak için oturup istemediğim bir sonucu beklemek bana göre değil. Bu yönüm ağır bastığından bulaşmıyorum ama yine de birkaç birşey söyleyeyim. İstanbul rekabetlerinde yıllardır zor durumdaki takımların reaksiyonlarını gördük. Senelerdir Kadıköy'de kazanamayan Galatasaray bile sahada en son çaylak ve yabancısız çıktığı kadroyla puan almıştı. O derece bilinmezlik söz konusu yani. Oranlar ucu ucuna Fenerbahçe diyor. Otoriteler ise neredeyse 5 yıldır takımın sırtını dayadığı Güney Amerika lobisini yıkmaya çalışan Aykut Kocaman'ın bu tutumunu beğenmediğinden Fenerbahçe galibiyeti dışında bir sonuç bekliyor. Yine Aykut Kocaman'ın sezon başından bu yana final maçlarında sınıfta kaldığını da ekleyelim. Tablo inanılmaz karamsar yani. Ancak her derbi 'yeni bir sayfa' demek. Sadece bu 3 kelime bütün futbolcuları atmosfer, taraftar ve rekabetten daha çok motive eder. O yüzden diyemiyorum ki 'Fenerbahçe kazanamaz'... Aksi halde herkes gibi ben de etkileniyorum Beşiktaş'ın yakaldığı havadan. Sonsuz destek, keyif, kenetlenme, yıldızların üst düzey performansı, alınan galibiyetler vs... takımda herşey yolunda. Yani şu olumlu hava Schuster'ın soğuk kanlılığını bile darmadağan etti. Bknz... Perşembe günkü çocuklar gibi sevincine. Sadece o da değil. Artık kulübeyi terk ediyor, direktifler veriyor, hakem kararlarına tepki gösteriyor, her golde mutluluk yaşıyor. Ancak unutmayalım ki, Aykut Kocaman gibi onun da Türkiye'deki ilk derbisi. Rotasyonlarından ötürü çıkaracağı 11'i bilmiyoruz yine. %100 doğruluk gerçeğinin kanıtı yok. Neticede Beşiktaş'taki hava ne kadar olumluysa, Fenerbahçe de en kötü zamanında bile derbileri hep iyi oynadı. Aragones varken de derbi kazandı bu takım. biggrin.gif Üstelik şu kadroları da hakikaten iyi ama Aykut Kocaman'ın koskoca sistemi bir anda yıldızlara çizdiği küstürücü profille değiştirmeye çalışması hep zarar verdi. O yüzden her türlü sonuca önceki yıllarda olduğu gibi yine şaşırmayacağım.

Ama ben fenerbahçe nin alışılmış derbı geleneğini tekrar edeceğini düşünüyorum. Fb kazanır.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
drsna
post Sep 17 2010, 08:09 PM
Post #2

Rookie
*

Member No.: 4,744

Bence oyun kalitesi ile bjk kazanır.Fener son haftalarda iyi top oynamıyor.
+Quote Post
HollyShit
post Sep 17 2010, 08:11 PM
Post #3

Semi-Prof

Member No.: 1,774

Beşiktaş futbol şow yapar Fenerbahçe 1-0 kazanır. Fenerbahçeliler maçı izlerken kalp krizinden gidebilir smile.gif
+Quote Post
matias11
post Sep 18 2010, 02:25 PM
Post #4

Rookie
*

Member No.: 4,646

favori bjk
+Quote Post
ottoman empire
post Sep 20 2010, 07:25 AM
Post #5

Rookie
*

Member No.: 4,302

oyun hakimi bjk,pozisyon zengini ve gol kaçırma yarışı içinde olan Fenerbahçeydi.tarihi farkın çıkacağı derbi acemice yapılan penaltı golü sonrası berabere bitti.
+Quote Post
OnurCaglayan
post Sep 20 2010, 03:51 PM
Post #6

Rookie
*

Member No.: 5,005

Bir beşiktaşlı olarak Nihat ı çekemedim 90 dk boyunca bobo gibi adamın anlamsızca 70. dk da sokulması ve fenerin skora yaslanması herkes hatalıydı cok güzel olacak bir derbi korkular yüzünden sacma bir sekilde sonlandı.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

- Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 05:10 AM