![]() |
![]() ![]() |
![]() |
SuprizKonuk |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 31-August 11 Member No.: 6,912 ![]() |
oyuna yeni başladım oyunun tam nasıl oynanacağını bilmiyorum bazı yüksek level oyunculara baktığımda her maça ayrı diziliş ayrı taktik çıkıyolar bunu nasıl belirliyo bu yüksek leveller neye göre belirliyo?
|
maximus |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 43 Joined: 25-May 10 Member No.: 3,604 ![]() |
oyuna yeni başladım oyunun tam nasıl oynanacağını bilmiyorum bazı yüksek level oyunculara baktığımda her maça ayrı diziliş ayrı taktik çıkıyolar bunu nasıl belirliyo bu yüksek leveller neye göre belirliyo? Merhaba SuprizKonuk, Öncelikli Olarak Hoş Geldin,Sana Bol Başarıları Dilerim. Taktik Konusuna Gelince,Karşımızdaki Takımın Gücü,Oyuncuları,Onun Taktikleri ve Elimizdeki Kadrodan En iyi Şekilde Verim Alabilme Çabasındayız. Kendini Geliştirmek istersen izlemek Öğrenmenin Yarısıdır Derler ![]() Bu Yüzden ilk Olarak izlemeni Daha Sonrasında Uygulamaya Başlamanı Tavsiye Ederim... iyi Oyunlar |
newborn |
![]()
|
Veteran ![]() Group: Moderator Posts: 368 Joined: 31-August 11 Member No.: 6,914 ![]() |
oyuna yeni başladım oyunun tam nasıl oynanacağını bilmiyorum bazı yüksek level oyunculara baktığımda her maça ayrı diziliş ayrı taktik çıkıyolar bunu nasıl belirliyo bu yüksek leveller neye göre belirliyo? öncelikle kendi açından bakalım. becerileri iyi olan adamlarına göre taktiği belirleyebilirsin. genellikle oyunda kulanılan taktik tek dmli 3-5-2dir. Ancak bu rakibinin taktiğine göre değişebilir. 2 türlü ilerleyebilirsin. ilk olarak kendin takımına sabit bir taktik bulup onunla yürüyebilirsin ya da rakibine göre taktik belirlersin. sana önerim rakibine göre taktik belirlemendir. Başlarda oynayacağın rakibinin oyun geçmişine bakıp yenildiği maçlarda karşısındaki takımın taktiğini kullanmakla işe başlayabilirsin. zamanla senin de zihnin de hangi taktiğe karşı hangisi işler bu oturacaktır. rakibin maçlarını incelerken pres basılmış ve kırmızı kart olan maçları gözönünde bulundurma çünkü pres ve kırmızı kart normal dışı maçlara sebep olabiliyor. kısaca kendi taktiklerimi söyleyeyim. rakip kontra uzun oynuyorsa ve rakipten güçlü isen rakibinin yüzdesinden fazla yüzde ile uzun uzun veya normal uzun rakip kontra uzun oynuyorsa ve senden güçlü ise onun yüzdesinden düşük yüzde ile kontra uzun. rakip uzun uzun oynuyor ise ve senden güçlü ise onun yüzdesinden düşük yüzde ile topsahibi uzun veya uzun uzun. rakip uzun uzun oynuyor ise ve senden zayıf ise onun yüzdesinden yüksek yüzde ile konta uzun ve kontra karışık. rakip top sahibi uzun oynuyor ise onun yüszdesinden düşük topsahibi uzun rakip normal uzun oynuyor ise onun yüzdesinden düşük uzun uzun rakip normal karışık oynuyor ise onun yüzdesinden düşük normal karışık veya uzun uzun aklımda şimdilik bunlar var. eğerki rakibinden güçlü isen ve rakip sürekli taktik değiştiriyor ise topsahibi uzun deneyebilirsin. doğrudur yanlıştır fikrimi paylaşıyorum. zaten zamanla sen kendin kendiyolunu da bulursun başarılar iyi oyunlar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 10:57 PM |