![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LeGo_LaZ |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 19-September 09 Member No.: 453 ![]() |
Oyunda aşırı derecede kart yiyorum her maç en az 1 kırmızı kart 5-6 tane de sarı kart görüyorum bunu etkileyen br ayar varmı yoksa bu daha farklı birşeymi? Benden başka kimseye oluyormu merak ettim sormak istedim...
|
iTa23 |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 23 Joined: 10-September 09 Member No.: 326 ![]() |
Tamamen rastgele, yani şans işi diyebilirim. Fakat "Pres yapmanın" kart görmeyi artırdığı da doğru olabilir.
|
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
Kural ihlalini seçiyorsan o yüzden olabilir.Seçmiyorsan şans.
-------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
LeGo_LaZ |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 19-September 09 Member No.: 453 ![]() |
bu kadarda şans olurmu ya her maç en kötü 2 kırmızı kart yeter yaa....
|
myzrael |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 19-October 09 Member No.: 916 ![]() |
aynen bende katılıyorum zaten oyuna baslangıcta 18 oyuncuyla baslıoruz 3 kırmızı 2 sakat oldumu bitti takım sahaya cıkamıor..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th October 2025 - 03:31 PM |