![]() |
![]() ![]() |
![]() |
AY_YILDIZ |
![]()
|
![]() Rookie ![]() Group: Members Posts: 8 Joined: 12-February 12 Member No.: 7,665 ![]() |
Muhtelif maçlar
********: .............................................. ................ AY_YILDIZ: 1553................... Kadroya dayalı güç ............... .1369 141.2 ........ En iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi ...........124.5 102.3 .........Sahadaki oyuncuların ortalama gücü ..............110.5 3-5-2........................... Diziliş...................................... 3-5-2 Süper savunma (14%) ........Taktikler....................... Normal (41%) hayır ..................................Pres ................................evet Top sahibi................... Strateji................................. Uzun şutlar uzun.......................... Paslar....................................... Karışık Bu maçta yenildim 1-0 ======================================================= *************...................................................... AY_YILDIZ: 1417 ........................Kadroya dayalı güç...................... 1370 128.8 ...............En iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi..... 124.5 113.8............... Sahadaki oyuncuların ortalama gücü........ 120.6 4-4-2............................... Diziliş ................................... 3-5-2 koruyucu (28%) ...................Taktikler........................... saldırgan (62%) hayır..................................... Pres................................ hayır Kontratak....................... Strateji................................. Uzun şutlar uzun.......................... Paslar................................................ kısa Bu maçıda kaybettim 1-0 =========================================================== ***************.............................:.......... AY_YILDIZ: 1454..................... Kadroya dayalı güç......................... 1370 132.2.............. En iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi...... 124.5 105.2 ..............Sahadaki oyuncuların ortalama gücü......... 114.9 4-4-2............... Diziliş................................................... 3-5-2 Normal (50%) ..........Taktikler ..............................Normal (51%) ................................................hayır Pres hayır ..........................................Normal Strateji Normal ..........................................Karışık Paslar Karışık Bu maçtata yenildim 2-0 ===================================================?========= level 5 olduğum andan itibaren ve 6 gün ban yedikten sonra herşey alt üst oldu, buraya sadace örnek olsun diye 3 maç koydum. güç dengeleri lehime, strateji lehime ama sürekli kaybediyorum. TAMAM KAYBETMEKTE VAR ama gücü benden çok düşük olan ve stratejisi bile belli olmayan oyunculara kaybetmek insanı kızıdıryor. lvl 5 e kadar 1289 maç yapmıştım 1800 puan, lvl 5 te 325 maç yapmışım 325 maçta alınan puan 401 ortalama 108.3333 maça tekabül ediyor. 325-108 = 217 maç kaybı çok düşündürücü. Deneyim puanları 2201/3800 En iyi 11'in gücü 1370 En iyi 11'in ortalama gücü 125 Oynanan eşleşmeler 1614 Zafer 714 Berabere 304 Yenilgiler 596 lvl 5 e kadar galibiyet ile mağlubiyet arasındaki fark 160 maçın üstüne çıkmıştı , şimdi ise 118 berbaberliği söylemiyorum bile. yorumu size bırakıyorum. moderatörler bana özelden ulaşabilir. |
spann |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 31 Joined: 1-November 11 Member No.: 7,280 ![]() |
Muhtelif maçlar ********: .............................................. ................ AY_YILDIZ: 1553................... Kadroya dayalı güç ............... .1369 141.2 ........ En iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi ...........124.5 102.3 .........Sahadaki oyuncuların ortalama gücü ..............110.5 3-5-2........................... Diziliş...................................... 3-5-2 Süper savunma (14%) ........Taktikler....................... Normal (41%) hayır ..................................Pres ................................evet Top sahibi................... Strateji................................. Uzun şutlar uzun.......................... Paslar....................................... Karışık Bu maçta yenildim 1-0 ======================================================= *************...................................................... AY_YILDIZ: 1417 ........................Kadroya dayalı güç...................... 1370 128.8 ...............En iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi..... 124.5 113.8............... Sahadaki oyuncuların ortalama gücü........ 120.6 4-4-2............................... Diziliş ................................... 3-5-2 koruyucu (28%) ...................Taktikler........................... saldırgan (62%) hayır..................................... Pres................................ hayır Kontratak....................... Strateji................................. Uzun şutlar uzun.......................... Paslar................................................ kısa Bu maçıda kaybettim 1-0 =========================================================== ***************.............................:.......... AY_YILDIZ: 1454..................... Kadroya dayalı güç......................... 1370 132.2.............. En iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi...... 124.5 105.2 ..............Sahadaki oyuncuların ortalama gücü......... 114.9 4-4-2............... Diziliş................................................... 3-5-2 Normal (50%) ..........Taktikler ..............................Normal (51%) ................................................hayır Pres hayır ..........................................Normal Strateji Normal ..........................................Karışık Paslar Karışık Bu maçtata yenildim 2-0 ===================================================?========= level 5 olduğum andan itibaren ve 6 gün ban yedikten sonra herşey alt üst oldu, buraya sadace örnek olsun diye 3 maç koydum. güç dengeleri lehime, strateji lehime ama sürekli kaybediyorum. TAMAM KAYBETMEKTE VAR ama gücü benden çok düşük olan ve stratejisi bile belli olmayan oyunculara kaybetmek insanı kızıdıryor. lvl 5 e kadar 1289 maç yapmıştım 1800 puan, lvl 5 te 325 maç yapmışım 325 maçta alınan puan 401 ortalama 108.3333 maça tekabül ediyor. 325-108 = 217 maç kaybı çok düşündürücü. Deneyim puanları 2201/3800 En iyi 11'in gücü 1370 En iyi 11'in ortalama gücü 125 Oynanan eşleşmeler 1614 Zafer 714 Berabere 304 Yenilgiler 596 lvl 5 e kadar galibiyet ile mağlubiyet arasındaki fark 160 maçın üstüne çıkmıştı , şimdi ise 118 berbaberliği söylemiyorum bile. yorumu size bırakıyorum. moderatörler bana özelden ulaşabilir. Arkadaşım oyuna sadece becerisi yüksek olman kazanmana yetmiyor. şimdi uzun uzun anlatmak istemiyorum neticede 2 yılın tecrübesi var ama morallerden hiç bahsetmemişsin. ben 190 güçle çıktığım maçlarda 120 lik adamlara maç veriyorum moraller eksi olduğu zaman. buna ne demeli. ama onada çözüm buldum. sende her türlü varyasyona uygun taktikler bulmalısın. bunun ban yemenle falan bir alakası yok. bu sistemde tek kıyak bonus bastığında gerçekleşiyor. sistem biraz kayırıyor ![]() ayrıca toplam becerinin yanında adamlarına basılı skillerin önemi daha çok. ben 120 beceri ile 28-28 lik adamlarla çıkarım karşımdaki istersen 200 lük takımla çıksın. benim kazanma şansım daha fazla... son olarak 2 gün önce Fenerbahçe Eskişehire yenildi. hemde eskişehir farkı kaçırdı. buna ne demeli ![]() kaybettiğin maçları izle ve iyi irdele. doğru yolu bulacaksın bu oyunu ciddiye alırsan. bol şans... |
guadalajaraa |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 7 Joined: 24-December 11 Member No.: 7,448 ![]() |
Evet haklısın spann kardeşim verdigin örneklerde benim seni düşük güçlerle yendigim maçlar aklıma geldi
![]() |
spann |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 31 Joined: 1-November 11 Member No.: 7,280 ![]() |
|
newborn |
![]()
|
Veteran ![]() Group: Moderator Posts: 368 Joined: 31-August 11 Member No.: 6,914 ![]() |
Merhabalar
Oyunda maç sonuçlarına etki eden birçok etken var. Moral, taktik, güç (canlılıkların durumu), oyuncuların mevki skilleri, özel antremanları vb. gibi. hatta bonus, kamp basımı, exp. ihtiyacı olan oyuncuların durumları bile gözlemlerime göre maçın skoruna etki etmekte. Hal böyleyken sonuçlrı yalnızca güç ve taktiğe bağlamak maalesef yanılgıya düşürür. Kendi tecrübelerime dayanarak size en büyük 2 etkenin taktik ve moral olduğunu söyleyebilirim ( tabii ki oyuncular mevkilerine göre basılmış halde). İyi oyunlar |
AY_YILDIZ |
![]()
|
![]() Rookie ![]() Group: Members Posts: 8 Joined: 12-February 12 Member No.: 7,665 ![]() |
Hemen hemen, hepiniz TAKTİK diyorsunuz,
bu sefer ne diyeceksiniz, ( sadece 1 maça göre değil ama örnek bir kaç maçla sınırlı ) .................................................. ................AY_YILDIZ: 1198.............. Kadroya dayalı güç......................... 1379 108.9...... En iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi........ 125.4 107.4 ......Sahadaki oyuncuların ortalama gücü............ 115.8 3-5-2........................ Diziliş.................................. 3-5-2 saldırgan (66%)........ Taktikler....................... koruyucu (37%) hayır........................ Pres.................................... evet Uzun şutlar............. Strateji............................. Uzun şutlar uzun........................ Paslar.................................... uzun ========================================== AY_YILDIZ: 1257 Kadroya dayalı güç 1377 114.3 En iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi 125.2 94 Sahadaki oyuncuların ortalama gücü 110.7 3-5-2 Diziliş 3-4-3 saldırgan (73%) Taktikler koruyucu (37%) hayır Pres hayır Uzun şutlar Strateji Kontratak uzun Paslar uzun ========================================== AY_YILDIZ: 1081 Kadroya dayalı güç 1376 98.3 En iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi 125.1 98.9 Sahadaki oyuncuların ortalama gücü 110.5 3-4-3 Diziliş 3-5-2 Süper savunma (1%) Taktikler Süper savunma (3%) hayır Pres hayır Uzun şutlar Strateji Top sahibi uzun Paslar uzu ========================================== AY_YILDIZ: 1169 Kadroya dayalı güç 1376 106.3 En iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi 125.1 96.1 Sahadaki oyuncuların ortalama gücü 112.5 2-4-4 Diziliş 3-5-2 Süper savunma (4%) Taktikler Süper savunma (12%) hayır Pres hayır Kontratak Strateji Uzun şutlar uzun Paslar uzun =========================================== yukarıdaki tüm maçları kaybettim, KEYBETMEM ÖNEMLİ DEĞİL hadi bana taktikten bahsedin , =======================================0== 3 maç üst üste berabere , RAKİP::::::::::::::::::::::::::::::::AY_YILDIZ: 1476 Kadroya dayalı güç 1376 134.2 En iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi 125.1 132 Sahadaki oyuncuların ortalama gücü 121.4 3-4-3 Diziliş 3-5-2 Süper savunma (7%) Taktikler Süper savunma (8%) hayır Pres hayır Kontratak Strateji Uzun şutlar uzun Paslar uzun ========================================== RAKİP:::::::::::::::::::::::::::::AY_YILDIZ: 1137 Kadroya dayalı güç 1375 103.4 En iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi 125 82.3 Sahadaki oyuncuların ortalama gücü 123.1 3-5-2 Diziliş 3-5-2 Süper savunma (9%) Taktikler Süper savunma (8%) hayır Pres hayır Kontratak Strateji Kontratak Karışık Paslar uzun ========================================== AY_YILDIZ ::::::::::::::::::::::::: rakip 1375 Kadroya dayalı güç 1080 125 En iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi 98.2 116.7 Sahadaki oyuncuların ortalama gücü 97.5 3-5-2 Diziliş 2-6-2 Süper savunma (3%) Taktikler Süper savunma (3%) hayır Pres hayır Normal Strateji Uzun şutlar uzun Paslar uzun ==================================== YORUMLARINIZI TEKRAR BEKLİYORUM |
AY_YILDIZ |
![]()
|
ASLINDA Şunuda eklemek istiyorum, sizlerde belirtöişsiniz bizimde başımıza geliyor diye ; sizin başınıza 20 maçta 1 belki gelirken benim 20 maöta 10 gelmesi rahatsız edici oluyor. benim gibi aynı dertten muzdarip oyuncular muhakkak vardır. sadece ben bu konuya dikkat çekiyor olabilirim, ama birinin dikkat çekmesi gerekiyor..... eğer benden önce böyle açıklayıcı bilgi ve detay görseydim oraya yazardım yeni bir tartışma sayfası açmazdım.
|
spann |
![]()
|
ASLINDA Şunuda eklemek istiyorum, sizlerde belirtöişsiniz bizimde başımıza geliyor diye ; sizin başınıza 20 maçta 1 belki gelirken benim 20 maöta 10 gelmesi rahatsız edici oluyor. benim gibi aynı dertten muzdarip oyuncular muhakkak vardır. sadece ben bu konuya dikkat çekiyor olabilirim, ama birinin dikkat çekmesi gerekiyor..... eğer benden önce böyle açıklayıcı bilgi ve detay görseydim oraya yazardım yeni bir tartışma sayfası açmazdım. Senin başına daha çok gelir. Güçlü çıktığın her maçta hem uzun uzun oynamışsın hemde % olarak defansta oynatmışsın takımı. ![]() Ayrıca sana daha öncede söyledim. maçlarını izle. onlar boş animasyonlar değil. ayrıca görevlere de çalış. yahu bu oyunu ne kadar basite alıyorsunuz. bir dünya kombinasyon var. hepsinin sonucu aynı çıkacaksa neden konmuş bunlar bir düşünsene.... mesela dün gece oynadığın şu maça bakalım.. http://www.11x11.com/reports/47728090 her şeyden önce 2 cf koymuşsun. ikisininde mevkileri 18-19. sen daha güçlü çıkmışsın maça ama elemandaki cf 25 25 lik. sonucun ne olmasını bekliyorsun ki. adamlarını geliştir sen önce...zayıf adamların. mevki skilleri zayıf. |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 03:59 PM |