27 yaşında aklı başında biri olarak bazı şeyler söyleyeceğim.Bu oyunda benden şikayet eden bir kişi olmamıştır eminim olmazda.Çünkü herkese iyimser davranırım saygımı gösteririm.Ağzımdan küfür vb laflar asla çıkmaz.Az önce chatte topluca sohbet ederken mehmetsahin e söylediğim bir laf yüzünden kırmızı kartla atıldım.Söylediğim lafı şu an hatırlamıyorum çünkü son derece sıradan bir laf ve hiç bir art niyet olmayan tamamen iki kişi arasındaki samimiyete dayanan bir laftı.Eğer söylediğim cümleyi birisi yazarsa sevinirim.Keşke hatırlasamda evet arkadaşlar işte bu laf yüzünden atıldım diyebilsem.Her oyunda olduğu gibi bu platform sadece oyun amaçlı değil dir ve burası kişilere birbirleriyle arkadaş olma gibi seçeneklerde sunar.Zaten online oyunun anlamıda budur.Sonuç olarak bana yapılan bu gereksiz hareketin başkalarına da yapılmaması için bu başlığı açıyorum.Amacım mutlaka chat ekranında yazı yazmak değil tek amacım böyle saçmalıkların bir daha yaşanmamasıdır.Daha fazla cümleler söylemek istemiyorum umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur.Herkese iyi oyunlar.
Not: mehmetsahin hatırlattı söylediğim laf şuymuş
mehmetsahin = alkmardan 1 e 3 kazandım bugun
Rimaru = bizde ajaxdan 3 un 1 ini aldık
Yorum sizin .