QUOTE(tertip89 @ Nov 20 2009, 09:04 AM)

Acaba bir menejerlik oyununda erotik karakterler gereklimi? Bu karekterlerden hiç logo olur mu? Sizce saçma değil mi? Ayrı olarakda kimimizin annesi kimimizin sevgilisi kimimizin eşi bu karakterlerden rahatsız olmuyor mudur acaba? Bir menejerlik oyununda cinselliğin bu kadar önplana çıkarılması doğrumudur? Bizim ahlaki yapımıza uyuyor mu? Hepisine cevap ve yorum bekliyorum
İsteğim ben gibi bu karakterlerden rahatsız olan oyuncuların sayısı gerçekten çoksa bu karakterlerin oyundan kaldırılmasıdır.
- Gerekli olduğunu sanmıyorum. Fakat muziplik adına eklendiği için kullanan oyucular oluyor.
- Profesyonel olarak düşünürsek, hayır erotik karakterlerden logo olacağını sanmıyorum. Sanırım futbol tarihi boyunca böyle bir şeye rastlanmamış? Düşünsenize Arsenal logosundaki top figürüne siyah giyimli bir bayan üzerine oturmuş ve erotik bir poz vermiş.
- Bence saçma değil, neden derseniz çünkü oyuna başladığımdan beri futbolculardan tutunda taraftarlara kadar takımımı bir amatör takım, mahalle takımı gibi görüyorum. Çünkü diğer oyunlar gibi lisanslı futbolculardan, lisanslı kulüplerden oluşmuyor. Armasından tutunda renklerine kadar biz seçiyoruz. Bu yüzden amatör gözle bakarsak saçma gelmiyor.
- Şuana kadar rahatsız olmadım. Hatta bu şekil gördüğüm her logo yüzümde tatlı bir tebessüm bıraktı.
- Son sorunuz biraz tartışmaya açık gibi. Bu yüzden cevaplamasam daha iyi olur
Sonuç olarak; rahatsız olmasamda bu tarz bir logo kullanmıyor ve desteklemiyorum.