Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Türk Bölgesi
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
belaromeo
Mantıklı birkaç çalışma yaparak TÜRK ler olarak yabancılara karşı bir adım öne geçmenin planlarını beraber paylaşalım. Benim ilk önerim TRANSFER konusunda birbirimizin oyuncularını yükseltmek yerine kendi aramızda ihtiyacımız kadar transfer yapabilmek. lwl 3 olan akadaşları çabuk gelişmeleri için uygun oyuncu vererek onların yabancılar ile yapacağı maçlarda daha fazla galibiyet almalarını sağlamış oluruz. ve buna benzer birkaç konu olursa burada paylaşalım
Jam
Transfer mantıklı geliyor ama bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor. Nasıl ? Mesela 20 binlik 28 aşındaki bir oyuncuyu bahsettiğimiz gibi arkadaşımıza satmak için 15 bine çıkarıyorum, fakat bir başkası gelip teklifi arttırıyor. Bir kaç kez bunu yaşamıştım, hatta oyuncu hiç alakasız bir oyuncuya 3 katı fiyatına gitmişti. smile.gif
Bunun yerine Takas level 6 dan level 3 e çekilebilirse daha iyi olur. Söylediğiniz şeyi ancak o zaman yapabiliriz sanırım. :/

Düzenleme: imlâ hatası. "bazan" kelimesi "bazen" olarak değiştirildi.
belaromeo
Şimdi şöyle birşey var bakın saat 08 ile 13 arasında yabancılar pek olmuyor bu saatlerde yapabiliriz. Onu geçtik hadi bir şekilde yardımcı oluruz onlara asıl sorun kendi aramızda ki transfer ben yabancılar ile yarışıyorum örneğin oyuncu konusunda bir bakıyorum küüüt bizden biri girmiş fiyat vermiş bence mantıklı değil bu işler birbirimizi ezmek yerine yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum
ProTurk
Herşey iyi güzel ama bu bi oyun nihayetinde. Chat ortamındaki insanların birbirlerine olan hitaplarını zaten biliyoruz. Tekrardan yazmaya gerek duymuyorum bile. Yani aslında konuyu çok uzatmadan söylemek istediğim şey şu... İyi niyetli insan zaten iyi niyetli davranıyor. Ama kötü niyetli insan zaten burada yazılanları dikkate almıyor...

Yani biz ne kadar iyi niyetli düşünürsek düşünelim bazı şeylerin değişmesini sağlayabilmemiz kolay değil...

Çünkü ben şuna inanıyorum. Kötü niyetli insan asla değişemez...

Oyuncu alışverişlerindeki yardımcı olmak düşüncesi bazen ters tepebiliyor... En ünlü savunma ben farketmedim , ben görmedim , ben bilmiyordum... Bilsem yaparmıydım... Şeklinde olan savunmalar.

Bugüne kadar başıma defalarca geldi. Arkadaşlar yardımcı olmak için elinde kendisinin ihtiyaç duymadığı ama bir başkasına yarıyacak oyuncuyu konuşarak transfer ekranına gönderiyor. Sanki bunu kollayan arkadaşlar varmış gibi daha yardım edilecek kişi teklifi koyar koymaz bir üşüşme oluyor satılık olan oyuncuya...

Şimdi bana kim diyebilir ki !
İyi niyetli oyuncular zarar görmüyor diye...

Belaromeo arkadaşımız ve jam arkadaşımızın yazılarını okudum... İyi niyetlerine de birkaç defa bizzat şahit oldum. Ama yineliyorum, ne kadar iyi niyetli olursak o kadar kullanılıyoruz (kendisini uyanık sana kötü niyetli oyuncular tarafından !!!).

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.