Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Birlikler Arası Turnuvalar Düzenlenmesi
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
Uygulama
Kurulan onlarca büyük birlikler var. bu birlikler arası haftada 1 kere kupa yapılabilir seviyelere göre

örnek verin derseniz

Portekizlilerin birliği ile Türk mejanerler birliği arasında

8-8 16 kişilik turnuvalar yapılabilir seviyelere göre

bu turnuvaların kupa isimleride

International Unions' Cup

The Best Unions' Cup

vb isimlerde olabilir. iyi fikir olmazmı?

kupa seviyelerini siz daha iyi ayarlarsınız. seviye 4e 5e kadar gibi
Jam
Evet güzel bir fikir, destekliyorum. Hatta Türk Menejerler Birliği arasında da yapılabilir. Şuan iki birlik var, iki birlik arasında da turnuvalar yapılabilir. Bu şekilde rekabet daha sportmence olacaktır.
Uygulama
tabi. hatta ben daha geniş düşünmüştüm olayı. biraz ufak yazayim dedim. ilk aklıma gelen hayali düşünce şuydu

Bir kupa düzenlenecek. Kupa çok yüksek miktarda para verecek. 2 milyon para gibi bir para. 1. olana 1milyon 2. olana 500 bin 3. olana 250 bin 4. ve 5. olana 125er bin. Şimdi oha diyeceksin

Ama turnuva GENEL olarak bütün birlik üyelerini ilgilendirmektedir. Birlik oyuncularının turnuva puanlarının toplamı ''BİRLİK PUANI'' olarak kayda geçecek turnuvada.

O bahsedilen ödül para ise birliğe verilecek.

Her birlik turnuva katılımında 80 ile 100 bin arasında parayla katılacak.

BU işin Bana en cazip yanı ise bizim kupa kazanmamızda profilimizde nasıl kupalar örünüyorsa insanlar birliğimize girdiiğinde ise birliktede kupalar olsun. AYNI ZAMANDA BİRLİKLERİN KAZANACAĞI BU KUPALARLA BİRLİKLER DAHA RAHAT HAREKET EDER GELİŞİMİ RAHAT OLUR VE DAHA ÇOK DENEYİM KUPASI HAKKI KAZANIR.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.