Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Otel-1,Otel-2...
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
Uygulama
Anladığım kadarıyla kiraya verdikten sonra oyuncuyu onun yerini dolduran bir başka oyuncu aldığımızda oyuncu otelde kalıyor ve bunun için ücret veriyoruz. Madem böyle bir sorun var.. Şöyle bir çözümde olmalı bence

Otel-1

Fiyat: 50 kapasite ''1''

Otel-2

Fiyat 150 bin kapasite ''3''

Otel-3

Fiyat: 500 bin Kapasite ''5''

Tabi Otellerinde kendilerine özgü bir %desel hizmet verme canları olacaktır. Otel-1 de oyuncuyu otelde en fazla3 gün tutabilirsiniz (yani günde%33 can harcanmakta) 3 günden sonra ücrete tabii tutulur. Otel-2 de oyuncuları en fazla 5 gün tutabilirsiniz 5 günden sonra ücret ödenir ve aynı şekilde otel-3 te ise en fazla 7 gün ve 7 günden sonraki günler için ücret ödenir.

Önemli bir başka kural ise, Bir oyuncuyu otele gönderdiğimizde otelde en az 24 saat kalmak zorundadır. Otele gönderdiğimiz oyuncuları turnuva ve şampiyonalarda oynatamazsınız.

Tabi bu fikirler geliştirilebilir.
manyak1903
bence şu anki durum çok iyi ihtiyacım olduğunda otel parasını ödeyerek oyuncu alabiliyorum. biggrin.gif

Otele giden oyuncu Klüp Binasında kalamadığı için otelde yatma parası ödüyoruz.Gayet normal.
Galiba ileriki seviyelerde veya binalarımız tamamlanınca otel seçeneği çıkacak kendi otelimizi kurabileceğiz ve böylece oyuncuların otelde kalması içinde para ödememiş olacağız.Otelde de büyük ihtimalle 3 oyuncu ücretsiz kalacak daha fazlası için yine para ödeyeceğiz veya otel 2 kuracağız onunda oyuncu kapasitesi 4-5 olur diye düşünüyorum.
Sarp
Burada sanırım bir terim kargaşası yaşanmakta. Dolu kadro durumunda otomatikmen yer açan hotel ayrı, stadyuma seyirci çekmek için kurulan hotel ayrı şeyler.

Birincisinde kadro da fazlalık olan oyuncuyu belli bir süre (cüzi bir ücretle) tutabilirsin, ama en fazla 14 gün. Yoksa oyuncu takımı terk etme kararı alıyor. Binayı kurmaya gerek yok.

İkincisi ise kulüp binası 3 ten sonra açılan ek bir bina. İşlevi stadyuma daha fazla seyirci çekmek.
Üç kademenin fiyatları:

Hotel-1 = 300 000
Hotel-2 = 700 000
Hotel-3 = 1 500 000
Uygulama
QUOTE(Sarp @ Dec 10 2009, 07:15 PM) *

Burada sanırım bir terim kargaşası yaşanmakta. Dolu kadro durumunda otomatikmen yer açan hotel ayrı, stadyuma seyirci çekmek için kurulan hotel ayrı şeyler.

Birincisinde kadro da fazlalık olan oyuncuyu belli bir süre (cüzi bir ücretle) tutabilirsin, ama en fazla 14 gün. Yoksa oyuncu takımı terk etme kararı alıyor. Binayı kurmaya gerek yok.

İkincisi ise kulüp binası 3 ten sonra açılan ek bir bina. İşlevi stadyuma daha fazla seyirci çekmek.
Üç kademenin fiyatları:

Hotel-1 = 300 000
Hotel-2 = 700 000
Hotel-3 = 1 500 000

yok abi onu demiyorum ben

hani kadro dolu olunca futbolcu satın alamıyoruz veya kiradaki oyuncumuz geri döndündüğünde istediğimizde yararlanamıyoruz ya..

işte ona çözüm olarak diyorum. Dinlenme tesisi olsun ne bileyim Konaklama tesisi mesela benim kadrom doluyken çok güzel alınabilecek futbolcular kaçırdım yer yok diye ama öyle bir seçenek olsaydı alınırdı ve bir kaç gün zaman kazanmış olurduk ve transfer konusunda daha rahat davranırdık
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.