Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Birlik İçi Transfer Olanağı..
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
Uygulama
Merhaba arkadaşlar. Hemen fikrimi paylaşmak istiyorum.

Birlikler o kadar büyüdüki sayı olarak.. Artık aradığımız oyuncuyu birlikten bir arkadaşımızda rahatlıkla bulabiliyoruz..

Peki neden böyle bir şansımız yok? Hani isteğe bağlı olarak transferlerimizi birlik içi seçeneği yapabilsek olmazmı? Tabi bu şikeleride beraberinde getirebilir ama transferlere uygun bir şekilde olduktan sonra bir sorun teşkil etmez. Bence bu transfer sayfasında oyuncumuzu transfere koyduğumuzda ''Sadece birlik üyeleri görebilsin'' seçeneğine benzer bir seçenekte olmalı. Bence çok yararlı ve güzel bir uygulama olur. Sizler ne dersiniz?
Kaplumbagaspor
birlikten olmayan diğer kişilere haksızlık olur die düşünüorum böle bir durumda kimse güzel oyuncularını dışarı satmaz kötü oyuncular transfer listesinde olur ve diğer arkadaşlara haksızlık olur.
slowen
QUOTE(Kaplumbagaspor @ Dec 20 2009, 12:24 AM) *

birlikten olmayan diğer kişilere haksızlık olur die düşünüorum böle bir durumda kimse güzel oyuncularını dışarı satmaz kötü oyuncular transfer listesinde olur ve diğer arkadaşlara haksızlık olur.

Katılıyorum dostum, bu dediğinin faydadan çok zararı olur..
HollyShit
Şikeye davetiye olur diyorum laugh.gif
KarTal_35
şikenin kralı olur smile.gif
cc3cc3
bence birlik içi cok uygun mesela gercek hayatta aynı lıgden takıma satmak ıstemıyorum var bıde satan kısı alıcıyı kendısı belırlemelı gercek hayatta oldugu gibi satılıga koydugu futbolcuyu istemedigi takıma satmama olanagı daha uygun olacaktır yada sole olmalı mesela ben 8 lvl 4 lvl ustu bu futbolcuyu alamasın gıbı yada 3 4 lvller sade alsın yada sadece 1 2 lvl ler alabılsın dıye uygulamalar olsa daha ıyı olur rakıp gordugum kısının benım futbolcumu alması bence biraz sacma gelıyo smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.