Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Maç Hazırlıkları Süresi (Anket)
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
Uygulama
Bazılarımız 10 dakika kalmasından yana çünkü 10 dakikalık süre oyuncuların canlarının yenilenmesi için gerekli süre olduklarını düşünüyorlar. Diğer taraftan kullanıcılar 5 dakika olmasını istiyorlar sebep ise 10 dakikalık sürenin çok uzun olduğu ve turnuvaları çok uzun sürede bitirdiklerini ve bununda gereksiz zaman kaybına yol açtığını düşünüyorlar.

Bu anket sayesinde vereceğiniz oylar adminler için somut bir istek olacaktır.
WoRsEr
5dakikia için oy verdim ama oyuncu yorulmaları ona göre ayarlanmalı yoksa uzun olan turnuvalarda vipler hariç oyuncu cıkartmakta zorluk ceker herkes..
nanEK
Buna uygun olarakda diğer özelliklerin yükselme oranlarındaki artışlarında sağlamasını istemek zorundayız.Şimdi den teşekkür ederim.
maximus sk
ALINTI(Uygulama @ Dec 17 2009, 11:07 PM) *

Bazılarımız 10 dakika kalmasından yana çünkü 10 dakikalık süre oyuncuların canlarının yenilenmesi için gerekli süre olduklarını düşünüyorlar. Diğer taraftan kullanıcılar 5 dakika olmasını istiyorlar sebep ise 10 dakikalık sürenin çok uzun olduğu ve turnuvaları çok uzun sürede bitirdiklerini ve bununda gereksiz zaman kaybına yol açtığını düşünüyorlar.

Bu anket sayesinde vereceğiniz oylar adminler için somut bir istek olacaktır.

Bu açılan konunun pek bişey değiştireceğini sanmıyorum çünkü anasayfada teknik problem konulu başlığın altına yeterince bu konu hakkında istek geldi ama adminler pek umursamadı gibi..
Fikrime gelince 5 dk. yeterli bir süre bana göre, tek sorun canlılık düzeyinin 5 dk.lık maç hazırlığına orantısız artışı.. bu sorun halledilirse oyun daha zevkli olur düşüncesindeyim. en azından insanları bekleterek sıkmayan bir sitede vakit geçirmiş oluruz.
Sarp
ZITAT(maximus sk @ Dec 18 2009, 12:30 AM) *

Bu açılan konunun pek bişey değiştireceğini sanmıyorum çünkü anasayfada teknik problem konulu başlığın altına yeterince bu konu hakkında istek geldi ama adminler pek umursamadı gibi..
Fikrime gelince 5 dk. yeterli bir süre bana göre, tek sorun canlılık düzeyinin 5 dk.lık maç hazırlığına orantısız artışı.. bu sorun halledilirse oyun daha zevkli olur düşüncesindeyim. en azından insanları bekleterek sıkmayan bir sitede vakit geçirmiş oluruz.

Merhaba,
akşam haberin altına bende yorum eklemiştim, görmediniz herhalde. Kopyalıyorum:

'Yorumların hepsini okudum, 10 dakikanın fazla olduğu kanısı çoğunlukta. Bunu Nekki ile konuştum, düşünecekler ve kararlarını verecekler. '

Şahsen beş dakikayı çok kısa buluyorum. 2d maçını izleyen, rakibi inceleyip takımını ona göre hazırlayıp gönderenler için yetersiz. Özellikle yüksek seviyeli oyuncuları strese sokar diye düşünüyorum.
Karar kesin değil ancak 7 dakikalık bir uygulamaya geçilebilir.
istan-boul
QUOTE(Sarp @ Dec 17 2009, 11:55 PM) *

Merhaba,
akşam haberin altına bende yorum eklemiştim, görmediniz herhalde. Kopyalıyorum:

'Yorumların hepsini okudum, 10 dakikanın fazla olduğu kanısı çoğunlukta. Bunu Nekki ile konuştum, düşünecekler ve kararlarını verecekler. '

Şahsen beş dakikayı çok kısa buluyorum. 2d maçını izleyen, rakibi inceleyip takımını ona göre hazırlayıp gönderenler için yetersiz. Özellikle yüksek seviyeli oyuncuları strese sokar diye düşünüyorum.
Karar kesin değil ancak 7 dakikalık bir uygulamaya geçilebilir.

kesinlikle katılıyorum maçları izleyince 5 dakika az geliyor 7 dakika en uygunu
Kaplumbagaspor
Bence 5 dakika hazırlık süresi isteyenlere özel bir turnuva açılabilir
rockersin
Kesinlikle 7 dk çok iyi bir süre. Maçı izleyenler var ayrıca taktik ayarları, rakibi inceleme gibi süre kaybettiren etkenleride sayarsak 7 dk sürenin çok uygun olduğunu savunuyorum..
Uygulama
bencede iyi olur 7 dakika. zaten oyunun zevki orada maçı izlemek. 5 dakikalık süre olduğunu bilmiyordum sonradan farkettim bunun için 1-2 kere teknik kayıp yaptım. 7 dakikalık süre çok iyi. en hızlı izleme modunda maçı ortalama 1buçuk dakikada izliyoruz 5 dklık süre ayarlamalara yeterli olur bence. 7 dakikalık süre çok uygun olur
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.