Help - Search - Members - Calendar
Full Version: İSTANBUL BULUŞMASI
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
cimbombomm
İSTANBUL DA İKAMET EDEN VEYA İSTANBUL DA O TARİHTE OLABİLİRİM DİYEN 11X11 SAKİNLERİ İLE GÜZEL BİR BULUŞMA YAPMAYI DÜŞÜNDÜM...
ARAMIZDAKİ SAMİMİYETİN ARTMASI VE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMEK İÇİN BENDE VARIM SİZLERLE TANIŞMAKTAN MUTLULUK DUYARIM DİYEN KARDEŞLERİME BU BİR DAVETTİR...
MESELA BEN BULUŞMAK İÇİN İSTANBUL UN EN GÜZEL YERLERİNDEN BİRİ OLAN ÜSKÜDAR DA FETHİPAŞA KORUSUNU TAVSİYE EDEBİLİRİM (BANA UZAK OLMASINA RAĞMEN)...
İSTERSENİZ PİKNİK TARZINDA YAPARIZ İSTERSENİZ MUHABBET TARZINDA HER FİKRİN BURADA DİLE GELMESİNİ VE GELEBİLİRİM DİYENLERİN BURAYA NOT BIRAKMASINI İSTİYORUM...
FİKİR BENDEN UYGULAMAYA DESTEK SİZDEN ...

SAYGILAR...
sospetto
Yarı yıl tatiline gelirse bende eşlik etmek isterim...
manyak1903
Katılmak isterdim diyeyim.Kesin birşey söylemeyeyim. smile.gif
shertex
eğer memlekete gitmiş olmazsam bende katılmak,tanışmak isterim.. smile.gif
Uygulama
Organizasyonun kralını yaparım ama size pahalıya patlar gibi bir yorum yazmayacağım elbette. Öncelikle herkesin rahatlıkla gelebileceği ve bulabileceği biryer belirlememiz gerekiyor. Burası taksim olabilir beşiktaş olabilir. Tabi birde seçeceğimiz mekanda önemli.. mesela beşiktaş iskelesinin orada açık alan/ kapalı alan cafe var çok basit herkes bulur ve rahatlıkla gelebilir oraya(karşıda oturanlar içinde rahat gelinir.). Tarihi belirlenir ama bir cumartesi veya pazar yapılabilir. Zaten cafede tanışıp sohbet ettikten sonra kesin internet cafeye 1-2 turnuva çevirmeye gideriz heheh :-D yada orada playstation salonu var Pes atarız biggrin.gif. valla fikirler benden sadece tarih ayarlanmalı. BEN GELİRİM biggrin.gif
shertex
eğlenceli olabilir aslında smile.gif)
en az 15-20 kişinin geldiği bi organizasyon güzel bi değişiklik olurdu:)
laigeusl
ben gelırım ama uskudar cok uzak ıstanbulun ortası taksım bu uygulamayı taksımde yapalım smile.gif
cimbombomm
beyler o zaman bi internet cafe ve oturma yeri olsun yeterli bize yeri ve zamanı ayrlamayı mod lara bırakıyorum yarıyıl tatili en güüzeli bencede turnuvaya gelirken yanınıza para alın iddialı çevirelim :-D şaka heee
nanEK
Bende gelmek isterim ama lvl'im az sad.gif ben sizin girdiğiniz turnuvalara giremem ki smile.gif şaka bir yana eğer yarıyıl tatilindne önce olursa bende gelirim.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.