Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bu Ay'ın En Çok Kupa Kazanan Oyuncusu!
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
Uygulama
Bence bundada bir yarışma yapılmalı yani. Her ay sonu en çok kupa kazanan ilk 3 kişiye ödül verilmeli bence.

örnk.:

1. xxxxxx 79 kupa | ödül : 15 booster
2. yyyyyy 73 kupa | ödül : 10 booster
3. zzzzzzz 68 kupa | ödül : 5 booster

diye olabilir mesela?

hani ben çok kupa kazanıyorum ya ondan şey ettim smile.gif
absolutshut
bence her seviyenin sıralaması kendi arasında olmalı
kupa sayısı da ödüle hak kazandırabilir bu da iyi bir yaklaşım
Uygulama
evet öyle daha iyi olur şimdi ben seviye 7lerle kapışmak istemem doğrusu. yani korkumdan falan değil. gücenirler diye diyorum biggrin.gif

TABİ İLLA HEDİYE OLARAK BOOSTER VERİLMESİ ŞART DEĞİL BU PARADA OLABİLİR

SEVİYEYE GÖRE PARANIN MİKTARI YÜKSELİR VEYA AZALIR TABİKİ.

MESELA SEVİYE 7LERDE 1. OLANA 30 BİN PARA

SEVİYE 6 DA 1. OLANA 25 BİN

SEVİYE 5 TE 1. OLANA 20 BİN

SEVİYE 4 TE 1. OLANA 15 BİN GİBİ BİR MİKTAR OLABİLİR
shertex
o zaman kimse 4 kişilik kupadan çıkmazki wink.gif
Uygulama
ODA AYARLANIR

Kupaların toplamında karşılaştıkları oyuncuların sayısına göre oyuncular toplanır ve kupa sayısına bölünür.

örnk:

100 kupa kazanılmıştır. bunun 50si 4 kişilik kupa, 30 u 8 kişilik kupa, 20'si ise 16 kişilik kupa. Bu kupalarda kendisi hariç diğer oyuncuların toplamını kazandığı kupa sayısına bölersek bir ortalama elde ederiz. bu örnekte oyuncu toplamda 660 kişilik turnuvalara katılmış. 660 ı 100 e bölersek 6.6 gibi bir ortalama çıkar. bu o kişinin sıralamada yerini belirleyecek ortalama olur.

2. örnk:

94 kupa kazanılmıştır. bunun 30u 4 kişilik kupa 40ı 8 kişilik kupa 24 ise 16 kişilik kupa var sayalım. bu oyuncu 94 kupada yani kendisi hariç toplamda 730 kişinin katıldığı kupaları kazanmıştır. 730 u 94 e bölersek 7.7 ve küsüratlı bir ortalama çıkmaktadır.

bu iki örneği karşılaştırırsak, 2. örnekteki oyuncunun kupa başarısı daha iyi olduğundan sıralamada 1. örnekteki oyuncunun üzerine çıkar.

Bu şekilde kimsenin 4 kişilik kupaya girmek gibi bir çabası olmaz:)
Kaplumbagaspor
Gerçekten güzel bir fikir inş uygulanır
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.