Merhaba arkadaşlar. Birşey dikkatimi çektide paylaşmak istiyorum. Oyunda herşey oyunun gerektirdiği gibi yani futbolcuların fiyatları, isimleri ve özellikleri, binaların fiyatları ve para birimi(birimsiz para tipi). Herşey çok uygun ama bu stad fiyatları çok ilginç. 50 bin kapasiteli bir stad yapmak istesek 98938038098(salladım) kadar para istiyor. Hani bu siteyi ve oyunu bizlere sunan kişiler bu oyunun özelliklerini ve içeriğini yaparken '' bakın arkadaşlar bütün herşey ''oyun'' mantığının dışına çıkmayacak. sadece ve sadece stad fiyatı gerçek fiyatta olacak. Örneğin Fenerbahçenin stadı 50 binlik ve ortalama 40-50 milyon dolara mal olmuş BURADADA BÖYLE OLACAK! '' gibi bir anlaşma mı yapıldı? madem öyle oyuncuların fiyatlarıda aynı şekilde gerçek fiyatlarla belirlensin. mühendis abinin oyuncusu tsubasa nın fiyatı 60-70 milyon para olsun 110 milyona satılsın.

Hani nedir bu gerçeklilik diye bir soru geliyor aklıma. Bence stad fiyatları birazdaha ucuz olması lazım. yanılıyorsam söyleyin ve açıklamasınıda yapın.
Taraftar sayısı ile ilgili söylemek istediğim şey ise, maç kazanılması durumunda taraftar sayımıza +3 taraftar daha ekleniyor. demek istediğim şey taraftar sayısını neden arttıramıyoruz yani +3 iken neden maç başına +4 yapamıyoruz? yada kaybetmemiz durumunda neden -2 yi -1 yapamıyoruz bide bunu merak ettim doğrusu

saygılar