Başlığım : Moderatör Başvurusu(gibi bir başlıktı)
2004ten bu yana chat sitelerinde çok görev almışımdır ve bir o kadarda chat yapmışımdır. Az biraz anlarım chat ve kurallarından. 12 haziran 1989 doğumluyum, universite öğrencisiyim. her zaman elimde internet bulunmaktadır. istenilen saatlerde görevimi yaparım. moderatörlüğüm ile insanlara örnek olacağıma söz verebilirim

diye talepte bulundum. Ben chat kurallarını çok iyi bilen ve chatteki kullanıcıların psikolojisinden çok iyi anlayan biriyim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Birçok forumda dahil moderatörlük yaptım.
Şimdi gel gelelim bizim moderatörlerimizin chatteki davranış, örnek olma ve yardımda bulunmalarına. Benim şimdiye kadar o küçücük chat ekranında gördüğüm şeylerden bahsedecem. Kimse kişisel alınmasın.
Benim gözlemlerime göre şunu diyebilirim ki moderatörlerimiz chatte görevlerindeyken kullanıcılara karşı biraz '' Ben moderatörüm '' havasını veriyorlar bu hoşgörmediğim birşey. Chatte moderatörlük dediğin benim bildiğim sohbet ortamı yaratan.. yeni şeylerden bahseden.. bazen komik hikayeler anlatan.. arasıra dalga geçebilen.. bazen sinirini yansıtan.. yani kısacası biz nasıl davranıyorsak nasıl sohbet yapıp eğlencemize bakıyorsak öyle olmalı.. Bizden biri olmalı. Ama birçok moderatörümüz ''Görev''leri olduğu için çok soğuk davranıyorlar. Biri moderatöre sesleniyor.. ve cevap olarak şöyle bir yanıt geliyor
Mod: Kişininnicki, ?
böyle cevap olmaz..
Mod: Kişininnicki, Buyrun size nasıl yardımcı olabilirim?
dir moderatörün kişiye vereceği cevap. Ben başka türlü öğrenmedim moderatör olduğum sitelerde veya chat odalarında.
Lütfen bu konuyada önem gösterelim. Başka hoşgörülmeyen birşeyle karşılaştıysanız belirtebilirsiniz. Teşekkür ederim.