Uygulama
Jan 24 2010, 03:09 AM
Bildiğimiz gibi chat ekranında eksik olmayan ''tartışma''lar insanların canını sıkıyor ve üzüyor. Mod'larımızın davranışları olsun.. Tartışmalarda takındıkları tavırlar olsun.. Bazen bizleri zor durumda bırakıp tartışmamıza veya kavga etmemize sebep olabiliyor. Ben belkide bu chat'i kullanan biz kullanıcıların isteklerini ve düşüncelerini kaale alıp bizim istediğimiz gibi olmasını sağlayabilmek için böyle bir anket açmaya karar verdim.
Moderatörlerimizle ilgili düşüncelerinizi Anket'e katıldıktan sonra ''YORUM'' olarak belirtebilirsiniz
Zamanınızı ayırdığınız için '' Teşekkür Ederim ''
Multihunter(Ahmet YAZICI)
byzuLa
Jan 24 2010, 03:16 AM
katılıyorum Sana Haklsıın ama Futbolcu Link Atılması Olmasın herkez Link Atacak Bu sefer
Uygulama
Jan 24 2010, 03:17 AM
benim için farketmez yoğunluk neyi isterse ona göre. tabi yöneticilerimiz konuyu kaale alırsa:)
HollyShit
Jan 24 2010, 03:18 AM
KURALLARI YONETICILERIN KOYMASI DAHA İYİ CUNKU KULLANICILAR BASIBOS BIRAKILIRSA KARGAŞA OLUR AMA KURALLARIN YENIDEN DUZENLENMESİ ŞART BENCE UFACIK HATALARA BUYUK CEZA WERILIYOR BAZEN BİRİ LAN DEDI DIYE KART YIYOR AMA BAZEN DE GECENIN BI YARISI MOD OLMADIGI ZAMEN GIRIP KUFUR EDENLER BLE OLUYOR
CHAT ORTAMINDA DEWAMLI BIR YADA BIRKAC MOD BULUNMASI LAZIM
Uygulama
Jan 24 2010, 03:20 AM
bence kuralları o chat ekranını kullanan kullanıcılar vermeli verilen kurallar doğrultusunda görevliler görevlerini yaparlar.. ama eminimki chati kullanan arkadaşlarımızdan hiçbiri küfür veya kargaşa serbest olsun gibi bir kural koymak istemezler saçma gelir

hatta imkansız:)
HollyShit
Jan 24 2010, 03:24 AM
QUOTE(Uygulama @ Jan 24 2010, 03:20 AM)

bence kuralları o chat ekranını kullanan kullanıcılar vermeli verilen kurallar doğrultusunda görevliler görevlerini yaparlar.. ama eminimki chati kullanan arkadaşlarımızdan hiçbiri küfür veya kargaşa serbest olsun gibi bir kural koymak istemezler saçma gelir

hatta imkansız:)
adı ustunde kural birileri koyar diğerleri uyar... Yöneticiler tarafından olusturulsun ama iyi bi düzenleme lazım eşitlikçi olması lazım
Uygulama
Jan 24 2010, 03:26 AM
tabi. ama bazı kurallar bence gereksiz ve biz chat yapan insanları sıkıyor gerçekten. yani chat zevki diye birşey kalmıyor ortada.
Sarp
Jan 24 2010, 03:36 AM
Evet, çok gereksiz tartışmalar oluyor ve bazı kişiler bunu uzatmayı ve kaşımayı çok seviyor. Senin (Multihunter) dün akşamki takındığın tavırda tansiyonu yükseltmeye, gergin ortamdan kendini eğlendirmeye çalışmaktan başka birşey değildi.
Bundan böyle ne moderatörlerle, ne de başka kullanıcılarla tartışmaya girenlere müsamaha gösterilecek. Çünkü her gün aynı kişilerin dırdırı bıktırmaktan çıkıp başka evrelere ulaştı bile. Moderatörlerimize sakin olmaları, alttan almalarını öğütleyip duruyorum ama anlıyorum ki bu senin gibi (afedersin ama öylesin) havalı ve lafın ucu nereye gittiğini umursamayan kişilerce istismar ediliyor.
Yine dün akşamki yaygarada saygı ve terbiye sınırlarını aşan bazı chat kullanıcısı boy gösterirken, aklı selim kullanıcılar bana niye bu kadarına izin verdiğimi soruyorlardı. Haklılar da!
Bildik kişilerin chatin huzurunu kaçırmaya, yetkililere bilinçsizce çamur atıp durmalarına ve modları tartışma konusu yapmalarına artık SON! Kart şikayeti veya başka sorunu olan Desteğe veya bana derdini anlatır. Yanlış verilen kartlar dünyanın sonu değil, kontrol edilip düzeltilebilir. Mühim olan, bu eğlence ortamını sıkıcı hale çevirmemek ve başkalarını kırmamak.
Sohbet ortamında tartışanlar chatten ihraç edilecektir.
Bu ve diğer Topic'i kapatıyorum.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.